Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2097 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuw in Tilburg: Thaise massages in authentieke salon Chockdee

Thaise Massagesalon Chockdee: onthaasten in unieke sfeer

Het centrum van Tilburg is onlangs verrijkt met een originele, Thaise massagesalon. Chockdee verzorgt traditionele, Thaise massages in een huiselijke sfeer. “Bij ons voel je je echt thuis terwijl je je in Thailand waant. Onze hele inrichting is Thais en straalt geluk, warmte en ontspanning uit. Precies wat we onze klanten willen geven. Chockdee is dan ook Thais voor geluk”, aldus mede – eigenaresse Natchaya Khunnamaung.

Gelukzalig gevoel

Natchaya is zelf Thaise en dat geldt ook voor haar collega’s. Alle dames hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd én hebben hun opleiding in Thailand gevolgd. ”Daarmee onderscheiden we ons van de meeste andere massagesalons. Verder hechten we veel aan hygiëne en kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat de klant na een behandeling met een gelukzalig gevoel ons pand verlaat. Onze klanten komen bij wijze van spreken het liefst de volgende dag al terug”, lacht Natchaya.

11792146_873313059405491_6308694621887648798_o

Rust, rust, rust

‘We will make you feel like home. Just take your time.’ is de slogan van Chockdee. Een uitnodigend gebaar naar de moderne Westerling met een (over)volle agenda. Even tot rust komen in een hele andere omgeving, je toch thuis voelen én je ondertussen heerlijk laten masseren. Wie wil dat nu niet? Voor de duidelijkheid benadrukt Natchaya dat er bij Chockdee geen erotische massages worden gegeven. “Wij vinden dat vanzelfsprekend, maar helaas is dat het beeld dat sommige mensen nu eenmaal hebben van een Thaise massagesalon.“

Massages op maat

Zoveel klanten zoveel wensen. Chockdee biedt diverse massages voor verschillende behoeften. Naast de traditionele Thaise massage en kruidenstempelmassage, kan men kiezen uit voetreflex- en oliemassage. Combinaties zijn ook mogelijk waarbij de tijdsduur varieert van 30 tot 120 minuten. “Zo krijgt elke klant precies die massage die hij wenst.” Voor wie zelf enthousiast is en een ander wil laten kennismaken met Chockdee zijn er cadeaubonnen van 30, 60, 90 of 120 minuten. Met een klantenkaart ontvang je na 10 uur massage één uur gratis.

DSC57241

Meer informatie

Sta je na het lezen van dit bericht te popelen om zelf een Thaise massage te ervaren? Dan kun je terecht in het fraaie pand aan de WillemIIStraat 56. Chockdee is bereikbaar op telefoonnummer 013 – 750 38 02. Meer informatie vind je op www.chockdeetilburg.nl.

Reageer op dit bericht