logo

Nieuw in Tilburg: Coffee Coach

Coffee Coach

Tilburg is een nieuw concept rijker: Coffee Coach van coach en therapeut Erik van Gulik. Dat is met een lekker bakje koffie op je favoriete plek in Tilburg afspreken met een professionele coach. En dat is erg fijn als je ergens mee zit en daar met iemand over wil praten.

Erik groeide op in Kaatsheuvel. Erik: “Van jongs af aan was ik geïnteresseerd in coaching en persoonlijke ontwikkeling. Het begon bij mijn eigen persoonlijke ontwikkeling: waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe? Ik wist altijd al dat ik in deze richting wilde werken.” Deze wens heeft hij na de therapeutische opleiding vorm kunnen geven.

De jonge coach ging in Amsterdam aan het werk als coach/therapeut. Daar werkte Erik graag vanuit een koffiezaak of in het park. In Tilburg vond hij de liefde van zijn leven. Zo kwam hij in onze stad terecht en besloot zijn manier van werken hier verder uit te rollen.

Coffee Coach
Laagdrempelig

Het unieke aan het concept is de laagdrempelige manier waarop professionele begeleiding beschikbaar wordt. Erik vertelt: “Je wil niet gezien worden als iemand die hulp nodig heeft. Daarom kom je bij Coffee Coach niet als een patiënt op de sofa. We voeren een professioneel gesprek op een plek waar jij je op je gemak voelt.”

“Het gaat als twee goede bekenden in een café of park, maar dan in dienst van jou. We kunnen ook in een praktijkruimte afspreken als je hier behoefte aan hebt, of als blijkt dat je meer nodig hebt dan koffiesessies.”

Koffie

“Ook de koffie draagt bij aan de laagdrempeligheid. Ik hou erg van een bakkie en vind het bijzonder dat er in Tilburg steeds meer plekken bijkomen waar koffie met veel zorg en aandacht gemaakt wordt. Hier ben ik dan ook vaak te vinden met mijn vriendin, vrienden of als coach”

Met wat voor zaken mensen mij benaderen? Coffee Coach is er voor je als je eens naar de kern van je probleem, vraag of verlangen wil gaan. Denk hierbij aan thema’s zoals voluit leven, relaties, (zelf)vertrouwen en problemen op je werk.

Kennismakingsactie

Een koffiesessie van ongeveer een uur kost €50,-. Een kop koffie is hierbij inbegrepen. Speciaal voor de lezers van Tilburg.com is er een kennismakingsactie: de eerste tien aanmeldingen krijgen een sessie voor de prijs van één bakkie in je favoriete zaak, café of ‘ to go’ tijdens een wandeling. Ben je hierin geïnteresseerd? Ga naar de actie om contact op te namen met Coffee Coach.

Meer info vind je op de website en Facebookpagina van Coffee Coach.