Nieuw in Tilburg: De Carpaccio Club vanaf dit weekend geopend aan de Korte Heuvel

de carpaccio club tilburg

Carpaccioliefhebbers opgelet! Tilburg heeft er vanaf dit weekend een fantastische zaak bij: De Carpaccio Club. Je kunt er zeven dagen per week terecht voor lunch, borrel en diner. Benieuwd geworden? Lees snel verder.

Bij De Carpaccio Club aan de Korte Heuvel hebben ze verschillende carpacciovarianten. Om te delen of gewoon lekker een bordje voor jezelf. Denk aan een eendenborst-, Oosterse-, zalm- en tonijncarpaccio. Uiteraard staat de klassieke carpaccio ook op de kaart en hebben ze twee verschillende vegetarische carpaccio’s.

Bij zowel de lunch als het diner serveert De Carpaccio Club plateaus om lekker te delen. Op deze plateaus vind je gerechten die je zeker eens moet proeven. Geen liefhebber van carpaccio? Geen enkel probleem. Bij De Carpaccio Club serveren ze ook heerlijke gerechten van de Big Green Egg. Denk aan eendenborst, tataki van rund en veel meer.

Check snel de menukaart voor al het lekkers wat De Carpaccio Club te bieden heeft.

Borrel hotspot aan de Korte Heuvel

Buiten het feit dat je bij De Carpaccio Club fantastisch kunt lunchen en dineren, wordt het ook een nieuwe borrel hotspot op de Korte Heuvel. Met een uitgebreid terras en een prachtig interieur mag De Carpaccio Club niet ontbreken op het lijstje waar jij komende zomer een borrel gaat pakken.

Zo hebben ze bij De Carpaccio Club heerlijke cocktails, mocktails en gin-tonics op de kaart staan. Uiteraard hebben ze een leuke kaart met borrelbites en ontbreken de lekkerste wijnen en bieren niet op het menu.

Openingsactie

Om Tilburg kennis te laten maken met De Carpaccio Club, hebben ze een toffe openingsactie. Tijdens de eerste week na de opening – van 11 tot en met 18 juni – bestel je de ‘club plateau’s’ + een fles wijn voor €49,-. Ook geven ze er onder de eerste 100 reserveringen een aantal weg.

Wil jij reserveren zodat je zeker bent van je plekje? Check dan deze website. Ook leuk: wij mogen een plateau met diverse carpaccio’s en een fles wijn weggeven. Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Check dan onze Facebook-pagina.

Meer informatie

Ben je nieuwsgierig geworden naar De Carpaccio Club? Check dan vooral de website voor meer informatie. Voor actuele updates, acties en nieuwtjes kun je ze ook volgen op Facebook en Instagram.

Lijkt het je leuk om bij De Carpaccio Club te werken? Ze zoeken nog keukenmedewerk(st)ers, zelfstandig werkende koks en medewerkers voor in de bediening. Check hier de openstaande vacatures.

Bekijk hieronder de openingstijden van Carpaccio Club Tilburg (als de coronarichtlijnen dat toelaten).

  • Maandag: 11:00 – 00:00 uur
  • Dinsdag: 11:00 – 00:00 uur
  • Woensdag: 11:00 – 00:00 uur
  • Donderdag: 11:00 – 01:00 uur
  • Vrijdag: 11:00 – 01:00 uur
  • Zaterdag: 11:00 – 01:00 uur
  • Zondag: 11:00 – 00:00 uur