Nieuw in Tilburg: Fashionomi opent in de Schouwburgpromenade

fashionomi tilburg

Op TikTok zijn ze ontzettend populair onder jonge meiden en ze openden al diverse pop-up winkels in het hele land, waaronder in Rotterdam en Utrecht. We hebben het over Fashionomi. De online webshop slaat aan en dus is het tijd voor de eerste ‘vaste’ winkel. Op vrijdag 10 november staat er een VIP-night op het programma om de opening én de verjaardag van eigenaresse Naomi te vieren. Deze avond is al helemaal uitverkocht. De winkel is voor iedereen geopend vanaf zaterdag 11 november. Lees snel verder. 

Bij Fashionomi kun je terecht voor trendy kleding. Of je nu naar een feestje gaat of er leuk bij wilt lopen op school of je werk: bij Fashionomi ben je aan het juiste adres. Van leuke t-shirts tot longsleeves, sweaters tot hoodies en van rokjes tot jurken: ze hebben het. Ook populair bij Fashionomi zijn de teamtruien die je online kunt bestellen. Leuk om je hele sportteam aan te kleden.

Daarnaast zijn er ook diverse modeaccessoires te koop in de winkel.

Meer informatie

Ben jij benieuwd van Fashionomi allemaal te bieden heeft? Check dan vooral alvast de webshop. Volg ze ook op TikTok, Instagram en Facebook om helemaal op de hoogte te blijven van alles rondom de opening van de winkel, nieuwe kleding en veel meer.

Of kom een kijkje nemen in de gloednieuwe winkel vanaf zaterdag 11 november aan de Schouwburgring, in de Schouwburgpromenade op nummer 3. Dit is de winkel waar voorheen Zainab GSM Shop was gevestigd.