Nieuw in Tilburg: het AaBe Witbier!

Aabe witbier

Wie aan de AaBe Fabriek denkt, denkt aan de rijke historie van de textielindustrie in Tilburg. Deze fabriek was vroeger voor de textielindustrie de grootste werkgever van Tilburg. Nu, 100 jaar later, is de voormalige fabriek en omgeving ingericht als winkelcentrum met (woon)winkels, horecazaken en een sportschool. Wekelijks komen hier tienduizenden mensen lekker samen genieten van al dat moois dat de AaBe Fabriek te bieden heeft.

Het hele jaar door worden er verschillende activiteiten georganiseerd om het voor de gasten weer een stukje leuker, verrassender en aantrekkelijker te maken. Juist deze laatste drie woorden vormen de basis van een uniek initiatief dat 18 april a.s. gelanceerd gaat worden. Het AaBe Witbier. “Samen leuke dingen doen voor Tilburg en haar inwoners. We wilden graag iets leuks doen ter ere van de AaBe Fabriek. Tilburgers zijn trots en houden van hun stad en daar mag iets speciaals bij horen. En zo ontstond het ludieke idee van een ‘AaBiertje’” Aldus Michel, manager van Jumbo AaBe en mede-initiatiefnemer van het AaBe Witbier.

Een unieke en speciaal gebrouwen witbier ter ere van de AaBe Fabriek. Het AaBe Witbier zorgt voor de ideale verkoeling; verfrissend en bekroond met een wollen deken als schuimkraag. De lancering, en start van de verkoop, van het AaBe Witbier is op Witte Donderdag 18 april bij Het Ketelhuis Pannenkoekfabrique van 16.00 tot 18.00 uur. Hier wordt het eerste vat aangeslagen. Het AaBe Witbier is exclusief verkrijgbaar bij Jumbo AaBe, Het Ketelhuis Pannenkoekfabrique en Stadsbrouwerij 013.