Nieuw in Tilburg: Phone House opent Business Point in Tilburg Zuid

Phone House Business Point

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon, heb je vragen over zakelijke telefonie of wil je meer weten over welke abonnementen bij jou (en eventueel je bedrijf) passen? Dan heeft Tilburg er vanaf nu een nieuwe adres bij. Het Phone House Business Point is namelijk geopend in Tilburg Zuid. Lees snel verder. 

Je vindt het Phone House Business Point op industrieterrein Katsbogten (naast de McDonalds bij de A58). Vanaf nu kun je hier terecht voor al je telefoonzaken, internet- en tv abonnementen. Daarnaast hebben ze ook een gigantisch aanbod in telefoonaccessoires.

Phone House ken je natuurlijk al als grote telecomaanbieder. Door abonnementen aan te bieden van alle grote netwerken in Nederland, is het de go-to winkel voor onafhankelijk advies op het gebied van mobiele abonnementen, de nieuwste smartphones en internet & tv voor thuis. Naast het filiaal van Phone House in de Reeshof (Heyhoef) kun je nu dus ook terecht bij het Phone House Business Point in Tilburg zuid. Goed om te weten: ook voor je particuliere abonnementen en aansluitingen staan ze in het gloednieuwe filiaal voor je klaar.

Business Point

Zoals je leest, kun je zowel voor je particuliere als zakelijke vragen bij het nieuwe filiaal terecht. Maar waarin verschilt het business point dan van een ‘normale’ Phone House winkel? Bij het business point richten ze zich specifiek op de ondernemers, zzp-er of MKB-organisatie. Nu steeds meer mensen voor zichzelf beginnen en er vaker wordt thuisgewerkt, is er behoefte aan een onafhankelijke ‘APK-check’ op het gebied van mobiele telefonie, internet en tv. Vragen als: ‘Heb ik nog het juiste abonnement’, ‘Kan ik slim combineren en zo geld besparen’ en vele andere zakelijke vragen weten ze bij het business point als geen ander te beantwoorden.

Smartphones en accessoires

Ben jij toe aan een nieuw toestel? In het business point van Phone House kun je de verschillende toestellen op je gemak uitproberen en helpen de adviseurs in de zaak je graag met het maken van de beste keuze. Daarnaast heb je nooit meer gedoe met je gegevens want bij Phone House zetten ze deze gratis voor je over naar je nieuwe toestel. Ook hebben ze bij het business point een ruim assortiment aan hoesjes, screenprotectors, accessoires voor in de auto en meer. Koop je een screenprotector, wordt deze ook nog eens gratis op je toestel geplakt.

Binnenlopen of afspraak maken

Bij Phone House Business Point is het zowel mogelijk om binnen te wandelen als een afspraak te maken. Een afspraak maken is handig: zo weet je namelijk zeker dat je niet hoeft te wachten en dat er een adviseur voor je klaarstaat. Een afspraak kun je via deze website inplannen.

Leuke acties

Om de opening van Phone House Business Point te vieren, hebben ze verschillende leuke acties. Zo ligt er voor de eerste bezoekers een leuke attentie klaar. Denk bijvoorbeeld aan een 32GB geheugenkaart voor je Android toestel, camera of Nintendo Switch. Of een autohouder voor je smartphone. Uiteraard kun je ook de beste telecomaanbiedingen bij de nieuwe vestiging verwachten. Zo hebben ze nu een gave actie. Bij het afsluiten van een KPN Internet & TV abonnement maak je kans op een 55 inch Samsung Smart TV.

Meer informatie

Wil je meer weten over het Phone House Business Point? Bijvoorbeeld de openingstijden, bezoekadres en meer? Check dan vooral de website.