Nieuw in Tilburg: Qlubhouse

qlubhouse

Niet alleen de Spoorzone, Dwaalgebied en de Piushaven zijn volop in ontwikkeling. Ook het Veemarktkwartier is flinke stappen aan het maken. Qlubhouse opent op 8 september officieel haar deuren.

Qlubhouse moet in eerste instantie dé ontmoetingsplaats voor zakelijk Tilburg worden en wil in de toekomst, mede door de centrale ligging, mikken op de zakelijke markt in Nederland, België en Noord-Frankrijk.

Jong, creatief en innovatief

Het idee om een zakelijke ontmoetingsplek te creëren in Tilburg kwam vanuit drie ondernemers (Tacco Marijnen, Rob Verzuu en Guy Michel) uit Moergestel. Zij werken veel met jonge mensen en merken dat het lastig is om die naar Moergestel te krijgen. ‘’Het Veemarktkwartier is jong, creatief en innovatief. Perfect voor een ontmoetingsplek zoals wij die voor ogen hebben,’’ aldus Nikki Hamers. Nikki gaat zich als marketing & eventmanager naast de organisatie van het bedrijfsrestaurant vooral richten op de acquisitie en organisatie van zakelijke evenementen.

Alles onder één dak

‘’De eigenaren en initiatiefnemers van Qlubhouse, 4Everyware Stocklots en 4online Group, die van origine (inter)nationaal partijen en overstocks in- en verkopen, wilden hun klanten eens met iets anders verrassen dan met een etentje in een restaurant. Met een professionele keuken hebben ze nu de mogelijkheid om een kok op eigen locatie te laten koken, of zelf met klanten een diner te bereiden. Zo ontstond het idee om een ontmoetingsplek te faciliteren met alles onder één dak.’’ Zo heeft het Qlubhouse een bedrijfsrestaurant aan boord, een bar, meerdere vergaderruimtes en ook een sportschool. Daarnaast vind je er de gezamenlijke showroom van 4Everyware, 4online, Secretbox.com en Dealqlub, waar bedrijven voor scherpe prijzen mooie merkproducten kunnen in- of verkopen.

Na zelf direct profijt te merken van alles onder één dak, besloten de initiatiefnemers het concept open te stellen voor andere bedrijven. Inmiddels zijn meerdere bedrijven overtuigd van de kracht van Qlubhouse Tilburg en gaan zij zich in het voormalige pand van VillaMedia vestigen. Zo maakt het citymarketing bureau van Tilburg, een content marketing bureau, een makelaar en meerdere webbouwers en designers gebruik van het gebouw dat een grondige metamorfose is ondergaan.

‘’Qlubhouse is interessant voor externe bedrijven. ZZP’ers kunnen gratis komen flexwerken. We verhuren vergader- en presentatieruimtes, geven verschillende workshops en teambuildingsactiviteiten en hebben perfecte horecafaciliteiten waar bedrijven met hun klanten kunnen ontbijten, lunchen, dineren of borrelen,’’ gaat Nikki verder.

qlubhouse

Open Up. Meet People. Do Business

Na een grootscheepse verbouwing wordt Qlubhouse Tilburg op 8 september officieel geopend. Het interieur is strak, licht en zakelijk. Hierdoor is het pand zowel voor formele- als informele meetings interessant.

Het doel van Qlubhouse is om als ontmoetingsplek te fungeren voor het zakelijke netwerk in de regio. Dé plek waar deals tot stand komen en gevierd worden. ‘’Maar natuurlijk hebben wij ambitie. Tilburg heeft een gunstige ligging waardoor Qlubhouse prima kan fungeren als ontmoetingsplek voor bedrijven uit de rest van Nederland, België en Noord-Frankrijk.’’

Komend jaar

Hoe het jaar van Qlubhouse eruit ziet? ‘’In eerste instantie willen we het Qlubhouse vooral bekend maken binnen de zakenwereld in de regio Tilburg. Wij hopen veel bedrijven aan ons te kunnen binden dit jaar.’’

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van het team van Qlubhouse? Ze zijn nog op zoek naar oproepkrachten voor keuken & bar en een zelfstandig werkend kok. Als bedrijf gebruik maken van de ontmoetingsplek? Tot eind 2016 kunnen bedrijven en zzp’ers gratis gebruik maken van de flexplekken in het Qlubhouse. Het enige wat bedrijven moeten doen is vooraf aanmelden op de website.