Nieuw in Tilburg: restaurant Puzzles vervangt Havana aan de Heuvel!

Terwijl het pand van horecagelegenheid Havana aan de Heuvel wordt verbouwd, maken twee enthousiaste ondernemers zich klaar om de deuren te openen van het gloednieuwe restaurant Puzzles. Lees snel verder!

Twintig jaar lang was Havana een begrip aan de Heuvel, waar gasten terecht konden voor heerlijke hapjes en drankjes. Toen het pand te koop stond, zagen horecaondernemers Roy de Beer (36) en Quincy van Batenburg (29) hun kans schoon om hun eigen droomzaak te realiseren.

Droom werkelijkheid maken

Hiervoor waren Roy en Quincy  zelfstandig ondernemers. Quincy: “Ik runde eerste mijn eigen cateringbedrijf en Roy zette zijn talenten als chef-kok in als zelfstandig professional. We hebben elkaar ontmoet bij de opening van Gastrobar Rix, dat op het Piusplein zit.” Samen willen ze nu hun droom werkelijkheid maken: “Puzzles zal een bourgondische eetgelegenheid worden waarbij het concept draait om shared dining. De gerechten zijn redelijk groot van formaat, waardoor gasten gemakkelijk kunnen delen, terwijl ze genieten van luxe eten”, vertelt Quincy.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Puzzles Tilburg (@puzzles_tilburg)

De naam

De naam Puzzles is ontstaan vanuit een grapje tussen de twee ondernemers. Zo vertelt Quincy: “Tijdens het kijken naar de Amerikaanse komedieserie How I Met Your Mother, waren er twee personages die droomden van het openen van hun eigen bar genaamd Puzzles. Zo hielden we in eerste instantie deze naam aan als een grapje tussen ons, maar uiteindelijk vonden we deze naam erg goed bij ons concept passen.”

Meer informatie

Op vrijdag 17 mei om 11:00 uur is de grote opening van Puzzles. De horecagelegenheid biedt binnen een ruime zitgelegenheid en een gezellige bar, waar gasten kunnen genieten van heerlijk eten en drinken. Puzzles is van zondag tot en met woensdag geopend van 11:00 tot 23:00 uur en op donderdag, vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 1:00 uur.