Nieuw in Tilburg: Vabotti geopend in ‘nieuwste’ winkelstraat van het centrum

De Tilburgse binnenstad heeft er een nieuwe winkel bij. Op maandag 26 september opende Vabotti namelijk een winkel in de Stadhuisstraat. Na de komst van Bomont en Esprit is Vabotti de derde winkel die in deze winkelstraat haar deuren opende. Ze zijn gevestigd in dezelfde straat waar ook Primark is gevestigd. Lees snel verder. 

Vabotti is een schitterende winkel geworden. De zaak heeft een moderne uitstraling en lijkt veel op een conceptstore. Waar Vabotti in bijvoorbeeld Breda twee winkels heeft waar dames en heren apart terechtkunnen, wordt dit in Tilburg gecombineerd. Dat betekent dat je in de Tilburgse vestiging terecht kunt voor dames- en herenschoenen. Ook hebben ze een uitgebreide kledingcollectie en assortiment aan accessoires. Tevens is Vabotti officieel verkooppunt van Floris van Bommel. Ze hebben dan ook diverse schoenen van dit merk te koop.

Binnenkort opent er in de winkel ook een lunchroom. Hier kun je tijdens het winkelen genieten van een vers broodje en iets te drinken.

vabotti

Opening

In mei kreeg Vabotti de sleutel om het winkelpand volledig in te richten. Nu zijn ze dus daadwerkelijk open. Komende maand wil Vabotti gebruiken om open te gaan en de stad en de klanten beter te leren kennen. Over een maand willen ze de winkel feestelijk openen.

Openingstijden Vabotti Tilburg

Ben je benieuwd naar de openingstijden? We zetten het voor je op een rijtje.

  • Maandag: 12:00 – 18:00 uur
  • Dinsdag: 09:30 – 18:00 uur
  • Woensdag: 09:30 – 18:00 uur
  • Donderdag: 09:30 – 21:00 uur
  • Vrijdag: 09:30 – 18:00 uur
  • Zaterdag: 09:30 – 18:00 uur
  • Zondag: 12:00 – 17:00 uur

Meer informatie

Wil je meer weten over Vabotti? Bekijk dan snel de website. 

Hier vind je ook vacatures! Want ze zijn voor de nieuwe winkel nog op zoek naar personeel.