Nieuw in Tilburg: Villa la Vida aan de Piushaven

Villa la Vida

Wow! Je herkent Villa Pastorie aan de Tilburgse Piushaven niet meer terug. De zaak is flink verbouwd en in een compleet ander jasje gestoken. Ook de naam en het concept is veranderd. Villa la Vida – zoals de prachtige horecazaak nu heet – is vanaf donderdag 3 november geopend. Lees snel verder. 

Villa la Vida is een plek om het leven te vieren. Ze brengen een wereldse mix van kleuren, culturen, smaken en geuren bij je aan tafel. De menukaart bestaat dan ook uit verrassende gerechten. Dit zijn allemaal gerechtjes die je gezellig met je tafelgenoten kunt delen. Daarnaast heeft Villa la Vida een uitgebreide cocktail- en wijnkaart. Het is dan ook dé perfecte locatie om lekker te gaan borrelen of te genieten van een gezellige cocktailavond.

Het leven vieren

Het leven vieren staat dus centraal bij Villa la Vida. De chefkok verrast je graag met zijn wereldse gerechten en heerlijke smaakcombinaties. In drie of vier rondes serveren ze 8 of 10 verschillende gerechten om met z’n tweeën te delen. Zo staat de tafel vol met heerlijke en verrassende gerechten. Voor een shared menu met 8 gerechten betaal je €42,- per persoon, voor 10 gerechten zijn de kosten €50,-.

Uiteraard zijn de diverse verrassende gerechten van over de hele wereld ook los te bestellen. Aan wat voor gerechten je dan moet denken? Van coquille gegaard in tirado marinade met aardpeercrème en passievrucht tot een gebraden hertenbout gemarineerd in soja en pisco met zoette aardappelcrème. Of wat denk je van gelakte pulpo met salsa verde, sinaasappel en dun geschaafde venkel? Benieuwd naar de hele menukaart? Deze vind je hier. 

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden en wil je reserveren bij deze nieuwe horeca-hotspot? Dat kan via de website.

Volg Villa la Vida ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Villa la Vida (@villalavidatilburg)