Nieuw in Tilburg: virtual reality escape La Casa de Dinero

La Casa de Dinero

Ontdek Tilburg heeft de primeur met een gloednieuw virtual reality game: La Case de Dinero. Deze escape experience is gebaseerd op de immens populaire Netflix serie La Casa de Papel. Bij Ontdek Tilburg krijgen jij en je team de unieke mogelijkheid om samen met el Professor je eigen overval op de Spaanse Munt te ondernemen. 

Zijn je vrienden, collega’s of familie stressbestendig genoeg en beschikken jullie over voldoende teamspirit, creativiteit en snelheid? El Professor daagt jullie uit met opdrachten en raadsels in virtual reality, zodat jullie samen het perfecte team vormen om het geld te stelen.

La Casa de Papel

Deze VR game is gebaseerd op de populaire Netflixserie La Casa de Papel. In deze serie probeert el Professor, samen met 8 specialisten de grootste overval in de Spaanse geschiedenis te plegen. Speel deze waanzinnige VR game tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familie- of vriendendagje en wordt onderdeel van het verhaal.

Zeker voor de fans van de serie raden ze dit spel aan. Een betere voorbereiding op het naderende derde seizoen kun je niet bedenken.

Teamspel

Dit spel is geschikt voor 4 tot 6 personen per team. Per team heb je een VR bril die rouleert en beschik je over attributen die je nodig hebt om samen alle raadsels op te lossen. El Professor neemt slechts het beste team in dienst. Heeft jouw team het snelste alle opdrachten en raadsels opgelost? Dan zijn jullie de winnaars van La Casa de Dinero.

Uitje boeken?

Deze VR escape experience kun je boeken via https://www.ontdektilburg.nl/activiteiten/escape-game-la-casa-de-dinero. Naast dit spel biedt Ontdek Tilburg nog veel meer activiteiten aan om je uitje helemaal compleet te maken.