Nieuw kledingmerk duikt op in het Tilburgse straatbeeld: Nuldertien Clothing

nuldertien clothing

Tijdens de Tilburgse kermis, op zonnige terrasdagen en op vele vakantieadressen: overal duikt de kleding van het nieuwe Tilburgse kledingmerk Nuldertien Clothing op. Vorige maand lanceerde het merk hun eerste collectie en dat liep zo storm dat alles in mum van tijd uitverkocht was. Maar gelukkig voor degene die naast een t-shirt of sweater grepen: de kleding is weer op voorraad. 

En dus kun je nu je kleding bestellen in de webshop. Wil je liever van tevoren passen? Dat kan ook! Nuldertien Clothing ligt namelijk ook in de winkel bij Go-Britain in de Tilburgse Heuvelstraat. De eerste collectie van het merk bestaat uit t-shirts en een sweater met mooie grafische prints. Ook zijn er in de webshop kindermaten aanwezig. Zo lopen ook de allerkleinste Kruiken en Kruikinnen er helemaal op en top bij deze zomer.

Prachtige lanceringsvideo

Nuldertien Clothing zet professionele en rauwe marketing in die helemaal past bij het Tilburg van nu. Zo bracht Nuldertien Clothing een prachtige lanceringsvideo uit. Benieuwd hoe die eruit ziet? Check het hieronder.

Aan het kledingmerk gaat ook nog een leuke videoserie vooraf: Nuldertien Stories. Verschillende Tilburgers in diverse subculturen vertellen hun verhaal. Benieuwd naar deze Tilburgse verhalen? Check dan snel het YouTube-kanaal van Nuldertien Stories.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van alles wat speelt rondom het Tilburgse kledingmerk? Volg ze dan vooral op Facebook en Instagram.