Nieuw koffiezaakje aan de Oude Markt: 30ML nu open!

Dat 30ML een vestiging zou openen in Tilburg, was al langer bekend. Maar toch liet de opening wat langer op zich wachten dan verwacht. Nu is het eindelijk zover: heel Tilburg kan bij 30ML aan de Oude Markt komen genieten van een kop koffie, verse sapjes, ontbijt of lunch. Lees snel verder.

Naast een lekkere kop koffie of thee, kun je bij 30ML dus ook ontbijten of lunchen. Op de menukaart vind je verschillende lekkere ontbijt- en lunchgerechten. Denk aan een kimchi tosti, pancakes met miso karamel en een geitenkaas salade. Maar ook voor een croissantje, granola met yoghurt, havermout, een clubsandwich, burrito of eggs benedict kun je bij de zaak terecht. Naast de ‘standaard’ dranken, hebben ze ook een aantal specials. Bijvoorbeeld een cherry chocolate of tiramisu latte. Deze specials worden aangepast naar het seizoen.

30ML is ooit gestart als kleine espressobar en is inmiddels uitgerold tot succesvolle franchiseketen met tientallen vestigingen in Nederland. Ze hebben een eigen koffiebranderij waardoor een kopje koffie bij 30ML zeker de moeite waard is.

Meer informatie

Wil je meer weten over 30ML Tilburg? Bekijk dan vooral de website. 

Het zaakje is zeven dagen per week van 09:00 – 17:00 uur geopend.