Nieuw Koreaans restaurant K Streetfood Club open aan de Heuvelring

Als er één wereldkeuken momenteel booming is, is het de Koreaanse keuken wel. Goed nieuws voor degenen die houden van deze keuken: vanaf vandaag (woensdag 26 juni) heeft Tilburg er een nieuw Koreaans restaurant bij: K Streetfood Club. Je vindt het nieuwe restaurant aan de Heuvelring op nummer 51. Dit is het pand waar voorheen Ferris Foodbar zat. Lees snel verder. 

Bij K Streetfood Club is Korean fried chicken de specialiteit van het huis. Maar ook als je van de klassieke Koreaanse keuken houdt, kun je hier terecht. Zo staan gerechten als bibimbap, tteokboki en bulgogi ook op het menu. Ook het Koreaanse drankje soju is uiteraard te bestellen.

De zaak heeft de vibe van een streetfood restaurant. Hoge en lage zitjes wisselen elkaar af en je bepaalt zelf of je wat komt snacken, uitgebreid dineert of een borrel komt drinken. Naast de verschillende soorten fried chicken en Koreaanse gerechten, staan er ook desserts op het menu.

Meer informatie

De eerste honderd reserveringen worden getrakteerd op gratis korean fried chicken. Wil jij reserveren of meer informatie over deze zaak? Check dan snel de website. 

Volg K Streetfood Club ook op Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van het actuele nieuws rondom de zaak, leuke acties en de mogelijkheid om hier te werken.

Het Koreaanse restaurant is zes dagen per week geopend. Op dinsdag is K Streetfood Club gesloten.

Meer Koreaanse eettips

Overigens zijn er in Tilburg meerdere plekken waar je Koreaans kunt eten. Zo vind je in de Willem II-straat Inza’s Seoulkitchen. Hier worden heerlijke Koreaanse gerechten op tafel getoverd. Je kunt in het kleine eetzaakje eten, of je haalt iets lekkers af of laat het thuisbezorgen.

Ben jij een liefhebber van Korean BBQ? Dan is Kimchi Boulevard bij Stappegoor iets voor jou. Je zit dan met je gezelschap om een hete barbecue en kunt zelf diverse gemarineerde ingrediënten bakken op de plaat. Dit is een all-you-can-eat concept, dus je zult geen honger krijgen.

Ook in de Tilburgse foodhall bij het Centraal Station zit een keuken die Korean Fried Chicken verkoopt: Chimac. Oftewel: genoeg mogelijkheden om lekker Koreaans te genieten in Tilburg.