Nieuw: loaded bread bij de Spoorpark Kiosk

Misschien is het je al opgevallen toen je een ommetje deed in het Spoorpark, het ruikt daar op de vroege morgen naar versgebakken brood! Vanaf heden verkoopt de Kiosk aan de oostzijde van het park namelijk 6 verschillende soorten Loaded Bread, rijkelijk belegd met huisgesneden luxe vleeswaren.

Door enkele voorvallen in het park was de Spoorpark Kiosk enige tijd gesloten, maar sinds een aantal dagen heeft ze haar luiken weer geopend met nieuwe openingstijden en een nieuw assortiment! Doordat de kiosk nu dagelijks open is van 10:00 tot 19:00 uur, hebben ze het lunchassortiment uitgebreid met 6 verschillende signature broodjes.

Not your regular broodje

Het woord broodje is eigenlijk een understatement voor wat ze bij de kiosk maken. Want zoals je van de kiosk gewend bent, houden ze van overload. Naast de befaamde loaded fries maak je nu kennis met loaded bread. Dagelijks bakken ze zelf hun Italiaans schiacciata brood en overladen deze riant met crèmes en verschillende huisgesneden vleeswaren en/of groenten.

Wat dacht je van de Schiacciata truffelsalami: Italiaans breekbrood overladen met truffel salami, een crème van pecorino kaas, crème van artisjok en pittige aubergine. Of de variant met Parmaham: Italiaans breekbrood overladen met vers flinterdun gesneden Parmaham, een crème van tomaat en gepofte knoflook met walnoot en rucola. Als vegetarische opties zijn er de Schiacciata Aubergine en Caprese.

Loaded fries

Naast de nieuwe Loaded Bread blijven ook de fameuze Loaded Fries pronken op de menukaart. “Toen we op maandag weer open gingen na enige tijd gesloten te zijn, werden we direct overspoeld met bestellingen,” vertelt Davy van de Kiosk. Hij gaat verder: “We wisten dat de loaded fries met Korean fried chicken publieksfavoriet is, maar dat men deze zo had gemist, konden we alleen maar dromen!”

Meer informatie

Wil jij zo’n lekker broodje afhalen bij de kiosk en lekker opeten in het park of op kantoor? Ga dan snel langs de kiosk in het Spoorpark. Thuis laten bezorgen? Dat kan ook via Thuisbezorgd.nl!