Theaters Tilburg kondigt nieuw muziekfestival aan: Stadsvolk

Stadsvolk

Op vrijdag 17 november vindt de eerste editie van Stadsvolk plaats: het nieuwste muziekfestival voor liefhebbers van het verhalende lied. Thema’s als leven, liefde, blijdschap, verdriet, overspel, ziekte en dood kom je tegen. Lees hier meer over dit nieuwe festival en hoe je kunt profiteren van early bird-korting.

Stadsvolk

Nieuw talent, avontuurlijke releases en simpelweg goede muzikanten: dat is wat Stadsvolk laat horen. Muziek van nu, die toch nostalgisch aandoet; als deze al jaren op je platenspeler ligt. Van Chantal Acda tot Broeder Dieleman. Van één van de grootste revelaties van dit moment, de Amerikaanse Becca Stevens, tot ‘oude’ bekenden The Kilkennys uit Ierland. Kijk voor het volledige programma op de website van Theaters Tilburg.

Voorverkoop

Koop je één van de eerste 100 kaarten, dan betaal je maar €22,50. Deze early bird-korting is uiterlijk tot 1 september geldig. Na 1 september geldt de reguliere prijs van €29,-. Festivaltickets zijn te koop via de website van Theaters Tilburg, telefonisch te bestellen via 013 543 22 20 of rechtstreeks aan de balie van Theaters Tilburg. Houd in de zomer rekening met afwijkende openingstijden.