Nieuw ondernemersevent in de Spoorzone: de Ondernemers Boulevard by Jost

station 88

Ben jij ondernemer of heb je de ambitie om te gaan ondernemen? Dan ben je op donderdag 25 oktober in Station 88 in Tilburg te vinden. Daar wordt namelijk een gloednieuw ondernemersevent georganiseerd: Ondernemers Boulevard.

Ondernemen hoef je namelijk niet alleen te doen en groeien doe je samen; dat is het motto van dit nieuwe evenement dat wordt georganiseerd door JOST in hét ondernemershuis van de Tilburgse Spoorzone.

Ondernemers Boulevard

Heel ondernemend Tilburg is van 16:00 – 21:00 uur van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan Ondernemers Boulevard. Er staan verschillende interessante hotspots waar je kennis kunt vergaren over onder andere regelgeving, bepalen van je uurtarief, belastingen, branding, sales & marketing, netwerken en nog veel meer.

Ook kun je een professionele foto laten maken waarmee je jouw online en offline kanalen professioneler maakt, speeddaten met een businesscoach of je visie en strategie kunt laten visualiseren door een visual consultant.

Het gevarieerde programma zorgt ervoor dat Ondernemers Boulevard een interessant evenement is voor zowel ondernemers in spé, starters, gevestigde ondernemers, netwerkers, kennisdelers als groeiers.

Interviews, inspiratie & netwerkborrel

Tijdens de Ondernemers Boulevard in Station 88 is er nog veel meer te doen. Zo worden de JOST Starter van het Jaar, de Rabo Starter van het Kwartaal en de door Make It In Tilburg uitgeroepen ondernemer van de maand geïnterviewd.

Daarna kun je anderhalf uur inspiratie opdoen bij de verschillende hotspots op de boulevard. Tijdens het evenement vindt ook een loterij plaats en maak je kans op interessante prijzen zoals een lidmaatschap van JOST of gratis werkplek bij Midpoint Center For Social Innovation gedurende een maand.

Ondernemers Boulevard wordt afgesloten met een netwerkborrel waar je samen met andere ondernemers blind wijn kunt proeven, met een whisky kunt chillen in een van de strandstoelen of genieten van een lekker broodje van de foodtruck. Oftewel; de unieke gelegenheid om andere ondernemers te ontmoeten, samenwerkingen op te zoeken of nieuwe klanten tegen het lijf te lopen.

Het volledige programma:

  • 16:00 – 16:30 uur: inloop
  • 16:30 – 17:15 uur: plenaire opening
  • 17:15 – 18:45 uur: start boulevard
  • 18:45 – 19:15 uur: afsluiting
  • 19:15 – 21:00 uur: netwerkborrel

Meer informatie

Kaarten voor dit unieke business event zijn voor €15,- te bestellen via ondernemersboulevard.nl. Je krijgt bij het bestellen van je ticket één gratis kaart extra zodat je iemand mee kunt nemen, want zoals het motto van het evenement luidt: groeien doe je samen. Eten en drinken zit bij de ticketprijs inbegrepen.