Nieuw theater- & concertseizoen komt eraan: kaartverkoop Schouwburg Concertzaal Tilburg start op 28 mei

Na ruim twee jaar kondigt Schouwburg Concertzaal Tilburg een volledig nieuw theater- en concertseizoen aan met zo’n 350 voorstellingen en concerten die gaan plaatsvinden vanaf september 2022. De ticketverkoop hiervoor gaat van start op zaterdag 28 mei om 12:00 uur.

Terug naar ‘normaal’

Nu de maatregelen van de afgelopen jaren zijn opgeheven, hoopt het theater een volledig seizoen te kunnen draaien, met volle bezetting. Opvallend is dat het nieuwe seizoen veel grote namen bevat, waarmee Schouwburg Concertzaal Tilburg een groot en divers publiek hoopt aan te spreken. Het aanbod is zoals vanouds gevarieerd met vaste gezelschappen als Het Zuidelijk Toneel, Nederlands Dans Theater, Kamerata Zuid en vele andere bekende gezichten. Met name het genre cabaret & comedy is goed vertegenwoordigd met namen als Youp van ’t Hek, Theo Maassen, Claudia de Breij, Henry van Loon, Jochen Otten, Rundfunk, Patrick Laureij en Bert Visscher. Op klassiek gebied kunnen we naast de vaste orkesten en koren onder anderen Lucas & Arthur Jussen, Lavinia Meijer en Tania Kross verwachten. Theaterconcerten zijn er van onder andere The Analogues, Maaike Ouboter, Ilse Delange, Jan Smit, Nielson en Waylon.

Voor het nieuwe seizoen is nog meer dan voorheen geïnvesteerd in jeugd- & familievoorstellingen, van kleine pareltjes in de studio tot shows in de schouwburg en concertzaal. De internationale gezelschappen die Tilburg aan doen zijn onder andere de dansgezelschappen Peeping Tom en Momix en op muziekgebied onder andere het Wiener Mozart Trio, Mnozil Brass, Voces 8 en Ladysmith Black Mambazo.

Start kaartverkoop 28 mei

Het nieuwe programma is te vinden op de website. De ticketverkoop start op zaterdag 28 mei om 12:00 uur. Voor ambassadeurs van Schouwburg Concertzaal Tilburg start de verkoop op 21 mei om 12:00 uur. Bestellen van tickets kan online, aan de balie of telefonisch via 013 543 22 20.