logo

Nieuw theater-en concertseizoen bij Schouwburg Concertzaal van start!

Goed nieuws! Vanaf vandaag kun je bij Schouwburg Concertzaal Tilburg weer terecht voor een complete avond uit. Er staan ruim 350 nieuwe voorstellingen op het programma; van spectaculaire musical tot dansvoorstellingen en van toneelstukken, bekende artiesten en grote cabaretnamen tot prachtige, klassieke muziek. Benieuwd? Wij vertellen je er hieronder alles over!

Seizoen 2023/2024

Bij Schouwburg Concertzaal Tilburg is voor iedereen iets te kiezen: van een pianoconcert van Iris Hond tot een reis langs de muzikale helden van Bjorn van der Doelen en Leo Alkemade. Of wat denk je van een saxofoonfestival, een kinderopera, comedy night, Buurman & Buurman, Mamma Mia of de theatertour van Racoon?

Speciaal voor jongeren

Ben je 26 jaar of jonger? Dan krijg je tot wel vijftig procent korting op je ticket bij veel shows en concerten! Denk bijvoorbeeld aan voorstellingen van het Nederlands Danstheater, een musical in lijn met de Netflix-hit Sex Education of lezingen van de Universiteit van Nederland. Meer weten? Klik hier!

Jeugdabonnement

Wil je met je gezin onbeperkt naar jeugdvoorstellingen, op zondagen in de studiozaal van Schouwburg Concertzaal Tilburg? De kosten van een jeugdabonnement heb je er binnen zes
voorstellingen uit, én het abonnement is te gebruiken binnen het hele gezin op hetzelfde adres! Lees er hier alles over over!

7 Theatertips van Jelena

Keuzestress? Jelena, Hoofd Marketing en Ticketing bij Schouwburg Concertzaal Tilburg, geeft haar 7 tips voor het komende theaterseizoen:

 • 1. Karin Bloemen & Old School Band
  wo 4 okt – 20:15 uur
  Mijn moeder is groot fan van Karin Bloemen; in deze show gaat Karin op zoek naar grote muzikale inspiratiebronnen, van Ella Fitzgerald tot Stevie Wonder. Daar ben ik graag bij!

 

 

 

 • 4. Kat op het spek – Amnesiefobie
  wo 8 nov – 20:30 uur
  Wie ben je nog als je geen herinnering meer hebt? Een beeldende voorstelling over beginnende dementie en de angst om herinneringen kwijt te raken.

 

 • 5. Checkpoint – Het dak eraf!
  za 25 nov – 19:30 uur
  Alleen bij Checkpoint Theater word je als bezoeker meegenomen in een wereld van ontploffingen, schietende knakworsten en met elektromagneten lopen over het plafond.

 

 • 6. Mamma Mia!
  13 t/m 17 dec – diverse tijden
  Wie kent de musical nog niet? Een absoluut feest met de grootste hit van ABBA en een verhaal vol romantiek, nostalgie en heerlijke humor.

 

 • 7. Najib Amhali
  20 t/m 22 juni – 20:15 uur
  De jubileumshow van Najib Amhali, met zijn levensverhaal als rode draad.