Nieuw tiendaags festival op het Piusplein: Villa Ananas tijdens de Tilburgse kermis

Tijdens de Tilburgse kermis kun je op het Piusplein tien dagen lang genieten van Villa Ananas. Het plein wordt omgetoverd tot festivalterrein waar je jezelf op Curaçao waant. Diverse dj’s en artiesten treden de hele week op en de entree is helemaal gratis. Lees snel verder.

Villa Ananas is een feestconcept dat is ontstaan op het eiland Curaçao. Dit was namelijk een studentenhuis dat bekend werd door de fantastische feestjes op het eiland. Het groeide uit tot een feestconcept waarmee het gezelschap dat in Villa Ananas woonde verschillende feesten en hostings verzorgden. Zo hadden ze een stage op WiSH Outdoor. Tijdens de Tilburgse kermis wordt het Piusplein dus omgetoverd tot Willemsstad in het klein. Inclusief de befaamde huisjes uit de hoofdstad van Curaçao, strandhuisjes waar je een drankje kunt halen. Extra leuk: je kunt de strandhuisjes beklimmen om vanuit daar het beste zicht te hebben op het hoofdpodium.

Verwacht tijdens Villa Ananas tien dagen feest, tropisch carnaval, een spectaculaire Roze Maandag en de tofste dj’s en artiesten.

Festivalisering kermis

Aan beide kanten van het plein komen toegangspoorten te staan om de drukte beheersbaar te houden. Maar de entree is dus helemaal gratis.

Sowieso wordt de Tilburgse kermis flink gefestivaliseerd. Daar is dit feestconcept ook onderdeel van. Als het dit jaar aanslaat, willen ze Villa Ananas voor de komende drie jaar vastleggen tijdens de kermis.

Meer informatie over Villa Ananas

Wil je meer weten over Villa Ananas tijdens de Tilburgse kermis? Check dan dit Facebook-event.