Nieuw in Tilburg: CoolCat new concept store

De kledingwinkel CoolCat is in de Tilburgse binnenstad niet onbekend. Dit weekend komt daar nog een tweede vestiging aan de Heuvelstraat bij. In het pand waar eerst Gimbrère Herenmode zat, opent zaterdag een nieuwe concept store van CoolCat.

Deze winkel van 750 vierkante meter is het begin van CoolCat 2.0. Een winkel waar het niet alleen gaat om de aanschaf van kleding, maar om de totale beleving. Spelcomputers, airhockey, internetzuilen, wifi en een gigantische interactieve tafel – vergelijkbaar met een iPad – moeten van de nieuwe CoolCat winkel een ‘hangout’ voor tieners maken.

Inspiratie op doen

“Je kijkt naar wat er in de markt gebeurd en we hebben geluisterd naar wat er leeft bij onze doelgroep.” Vertelt Dunja Dirksen van CoolCat. Volgens haar vragen tieners zich voortdurend af wat ze aan kunnen trekken naar school of een feestje. Hoe ze kledingstukken kunnen combineren en wat fashionbloggers en celebs aan hebben. Met het nieuwe interactieve concept wil CoolCat de tieners daarbij helpen.

Je kunt er niet alleen terecht om te winkelen en voor de nieuwste collecties, het wordt volgens Dunja echt een plaats om inspiratie op te doen. “Je hoort er gave muziek, ziet er leuke filmpjes van nieuwe campagnes, maar ook van feesten, artiesten of fashionbloggers. Het wordt shoppen in een nieuwe dimensie.” Zo kun je met de internetzuilen de volledige collectie bekijken en eventueel bijbestellen indien het niet op voorraad is in de winkel.

Nieuw concept

Tilburg is één van de eerste steden waar de concept store van CoolCat wordt uitgerold. Alleen Enschede ging onze stad al voor. Volgens Dunja loopt de huidige winkel aan de Heuvelstraat zo goed en zijn er veel leuke, jonge mensen die graag winkelen bij het tienermerk. Deze winkel wordt vanaf zaterdag voorlopig een CoolCat outlet store.

openingcoolcat

Opening CoolCat

Ben je benieuwd geworden naar de CoolCat new concept store? Ga dan zaterdag 11 april naar de grootse opening aan de Heuvelstraat 2. Er zijn stylisten, make-up artiesten en een social media crew. Wie er op tijd bij is, kan los gaan met DJ’s Manuel en Geza, onder andere bekend van BNN en Expeditie Robinson. Daarnaast krijgen de eerste honderd klanten een giftcard tussen de €20 en €150 en wordt er elk uur een activiteit georganiseerd. Klik hier voor meer info, bekijk ook eens www.coolcat.nl voor de collectie.