Nieuw Tilburgs bordspel: spelenderwijs de stad ontdekken

oergezellig bordspel tilburg

Zet je pc uit, gooi je mobiele telefoon aan de kant en stop met het potje Fortnite dat je nu online met je vrienden aan het spelen bent. Tilburg heeft er namelijk een nieuw bordspel bij: Oergezellig Bordspel Tilburg. 

Het is een leuk, spannend en educatief bordspel voor jong en oud. Je speelt het spel met twee tot vier personen en loopt spelenderwijs door de stad en ontmoet ondernemers. Ook zit er een goed doel en sociaal aspect aan het spel gekoppeld, namelijk dat iedereen bewuster wordt van de oorzaken en gevolgen van pesten. Het spel draagt specifiek bij aan de preventie van pesten.

Het bordspel is een eenmalige uitgave en wordt gratis verspreid onder basisscholen, oudereninstellingen, sportverenigingen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, buurthuizen, centrum voor jeugd en gezin, bibliotheken en het gemeentehuis. Wil je het spel kopen? Dat kan! Oergezellig Bordspel Tilburg is namelijk voor €17,50 te koop bij Groenrijk Tilburg.

Informatiebrochure en spelregels

Het spel en de spelregels worden uitgelegd in de informatiebrochure die bij het spel zit. In deze brochure vind je tevens een hoop tips die gaan over preventieve adviezen tegen agressie en geweld. Ook vind je verschillende kortingvouchers in de speldoos. Met deze vouchers ontvang je diverse kortingen en ondersteun je daarmee de stad en maatschappelijk betrokken ondernemers. Denk bijvoorbeeld aan flinke korting op pizza’s bij Trattoria Farci, gratis chocolade van Friandries bij de Spaarbank, een gratis biertje bij Ruby’s Irish Pub, gratis appeltaart bij Albert Heijn, korting bij Sumo Sushi, gratis snoep bij Jamin, gratis bitterballen bij Burgemeester Jansen en nog veel meer.

oergezellig bordspel tilburg

Eerste exemplaar voor de burgemeester

Bart Wisbrun van De Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld heeft afgelopen maandag het eerste exemplaar van het Oergezellig Bordspel Tilburg aan burgemeester Theo Weterings overhandigd. Deelnemende ondernemers namen ook een exemplaar in ontvangst onder het genot van een hapje en drankje bij gastheer Subway op de Heyhoefpromenade.

eerste-spel

Spel winnen?

Wij mogen vijf exemplaren van dit leuke bordspel weggeven. We gaan er drie weggeven via Facebook en speciaal voor degene zonder social media geven we er twee weg via een online prijsvraag op onze website.