Nieuw Tilburgs kledingmerk wil de stad binnen en buiten de stadsgrenzen op de kaart zetten

TLBRG

Tilburg is een stad waar we met zijn allen steeds trotser op zijn. Maar wat ontbrak er volgens de initiatiefnemers van het nieuwe Tilburgse kledingmerk TLBRG? Kwalitatief goede kleding met een mooie link naar de stad waarmee je de blits maakt op een feestje en je ‘gewoon’ aan kunt trekken naar je werk. Een kledinglijn die is ontstaan uit liefde voor de stad.

De eerste collectie van TLBRG is inmiddels te pre-orderen via de webshop van het merk. Momenteel kun je een grijze hoodie (trui met capuchon), donkerblauwe crewneck (trui zonder capuchon) en een zwart t-shirt pre-orderen. Unieke items: het merk werkt namelijk op basis van limited pre-orders waardoor de kleding pas na bestelling wordt geproduceerd. Je kunt tot en met woensdag 29 januari pre-orderen waarna de lijn in productie wordt genomen.

TLBRG

Eerste collectie

In het beeldmerkje van TLBRG wordt een subtiele link gemaakt naar het stadswapen van Tilburg. Wie het t-shirt van de eerste collectie goed bekijkt, ziet een print van de Heuvelse kerk met daaroverheen het beeldmerk van TLBRG.

TLBRG werkt met kwalitatief hoogwaardige producten. Dat wil zeggen: op een duurzaam en maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerde kleding. Ook werkt TLBRG met name samen met lokale leveranciers en winkels.

tlbrg

Pre-order nu!

De eerste collectie van het gloednieuwe kledingmerk is nu te pre-orderen en naar verwachting heb je de kleding dan halverwege februari in huis. Wil je besparen op de verzendkosten? Je kunt er ook voor kiezen om je kleding af te halen bij STUEN Store als de kleding klaar is. Voor een t-shirt betaal je €34,95, een crewneck kost €59,95 en de hoodie is te koop voor €64,95.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en collecties van het merk? Volg ze dan op Instagram en Facebook.