Nieuw: Tilburgse legpuzzel ‘Hoe is ’t nou?’

Hoe is ’t nou? Ofwel: hoe gaat het met je? Een vraag die makkelijk gesteld wordt, maar niet altijd even makkelijk te beantwoorden is. Dat laatste geldt ook voor de legpuzzels van ‘Hoe is ’t nou?’. De legpuzzel van iconische stadsbeelden is een uitdaging voor elke puzzelaar! Dwaal al puzzelend door Tilburg.

Het idee achter de puzzel: je ziet een oude ansichtkaart (‘Groeten uit Tilburg’) met vijf iconische beelden van de stad. Je puzzelt exact dezelfde beelden, maar dan in het nu. Een uitdaging, maar zeker niet onmogelijk: de puzzelversie heeft dezelfde opzet en op de doos wordt een tipje van de sluier opgelicht, zodat je een idee hebt van de lay-out van de puzzel. De rest moet je zelf bedenken. De onderkant van de doos geeft kort wat informatie over de vijf Tilburgse plekken, dus je steekt er nog wat van op ook!

Weet jij als geen ander hoe Tilburg eruitziet? Goed genoeg om de puzzel te kunnen maken? Zo niet, bezoek dan de plekken op de puzzel – digitaal of in het echt – en vind zo het antwoord op de vraag: ‘Hoe is het nou?’

Meer informatie

‘Hoe is ’t nou … in Tilburg?’ is een ideaal cadeau voor iedereen die van Tilburg houdt. Maar ook voor mensen die nog overtuigd moeten worden van het bijzondere van onze stad. De puzzel (1000 stukjes) is voor € 24,50 te koop bij VVV Tilburg en via deze website. Tip van de redactie: Vaderdag komt er aan!