Nieuw winkelconcept in Tilburg: Jouw Winkelkast

Jouw Winkelkast in Tilburg opent haar deuren, een nieuw concept voor verkopers van gebruikte, nieuwe of zelfgemaakte spullen. Jouw Winkelkast is een offlineversie van Marktplaats.nl. Iedereen kan er een kast huren met 3 planken en een kledingrail voor slechts euro 25,00 per week om hierin gebruikte, nieuwe of zelfgemaakte artikelen te verkopen.

Ook webwinkels, hobbyisten en kunstenaars kunnen van Jouw Winkelkast gebruik maken. Bij het betalen van de huur ontvangt de huurder stickers met een persoonlijke barcode, waarop de huurder zelf de vastgestelde prijs noteert. De huurder richt zijn winkelkast zo aantrekkelijk mogelijk in en heeft daarna geen omkijken meer naar zijn aanbod.  De medewerkers zorgen voor de verkoop en maken op het eind van de huurperiode al het verdiende geld over op de bankrekening van de huurder.

Voordeel ten opzichte van online marktplaatsen

De verkoop van gebruikte en nieuwe spullen via online marktplaatsen is zeer populair, maar kent ook  een paar nadelen. De koper kan het aanbod van te voren niet zien, kleding of schoeisel kunnen niet worden gepast en voor kleine artikelen is verzending relatief duur. Jouw Winkelkast  biedt hiervoor de oplossing. Jouw Winkelkast biedt geschikte winkelruimte te huur voor verkopers, dit zorgt voor een aantrekkelijke en tastbare presentatie, anders dan de online aanbiedingen op marktplaatsen.  Het neemt een belangrijk stuk onzekerheid bij potentiële kopers weg. Tweedehands spullen hergebruiken is niet alleen leuk maar ook duurzaam en economisch interessant, zeker voor mensen die een leuke bijverdienste op prijs stellen. Tevens ook een plek waar ondernemers van plaatselijke winkeltjes of webshops meer zichtbaarheid kunnen creëren binnen Tilburg.

Winkelkast huren vanaf  één week

Verkopers kunnen bij Jouw Winkelkast al winkelruimte huren voor minimaal een week, wat het heel laagdrempelig maakt om hier gebruik van te maken. De volledig opbrengst wordt na de huurperiode automatisch op de bankrekening van de huurder gestort, waardoor ze hier zelf zo min mogelijk omkijken naar hebben. Jouw Winkelkast is online bereikbaar via www.jouwwinkelkast.nl , maar daarnaast natuurlijk te bezoeken in de Jacques Oppenheimstraat 3 5042 NM Tilburg.