Nieuwbouwproject Bloemenhof (Berkel-Enschot) gaat dit weekend live in de verkoop

Bloemenhof Berkel-Enschot

Op zaterdag 24 april is het dan eindelijk zover. Nieuwbouwwijk Bloemenhof  in Berkel-Enschot gaat live in verkoop! Je kunt om 11:00 uur de start verkoop live volgen via deze stream.

In studio 20, bij First Impression in Tilburg, gaat het projectteam het project uitgebreid toelichten. De ligging, de woningen, de afwerking van de woningen, de optiemogelijkheden met de woningconfigurator en de voorzieningen op het gebied van bijvoorbeeld duurzaamheid. Tevens kun je live vragen stellen in de chatfunctie in de livestream. Het projectteam en de makelaar staan voor je klaar om de vragen te beantwoorden. Ná de uitzending ligt de brochure voor klaar bij Transparant Makelaars aan de Hogeschoollaan 231 in Tilburg.

Bloemenhof

Bloemenhof biedt woningen voor een brede doelgroep en is gelegen in uitbreidingsgebied “De Enschotse Tuinen” aan de westkant van Berkel-Enschot, omsloten door de Burgemeester Bechtweg, de Bosscheweg en de Enschotsebaan. De verkoop start met 39 woningen, verdeeld over vijf woningtypes met daaronder nog vele varianten. Vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, (semi)-bungalows, hoekwoningen én tussenwoningen. De prijzen starten vanaf €340.000,- v.o.n.

De woningen

Zin om mee te kijken? Wanneer je op de link klikt wordt deze automatisch geopend in de browser.  Heb jij interesse in een prachtige woning in Bloemenhof Berkel-Enschot? Je kunt de woningen al bekijken op de website. Vanaf zaterdagochtend 9:00 uur staat de complete website online, inclusief woningconfigurator. Met de woningconfigurator kun je de woningen naar wens voorzien van allerlei optiemogelijkheden. Wanneer je tevreden bent kun je jouw eigen woning, inclusief opties en bijbehorende kosten, downloaden.

Inschrijven

Inschrijven voor een woning kan via de website. Maak een account aan en vul de vragenlijst in. Vervolgens geef je jouw 1e t/m 5e voorkeur door. Wanneer je al ingeschreven bent tijdens de interessefase staat er een nieuwe vragenlijst voor je klaar, genaamd ‘Vragenlijst start verkoop”. Log even opnieuw in voor het invullen van de vragenlijst. Door het invullen van die vragenlijst bevestig je jouw deelname aan de verkoopfase van Bloemenhof. Controleer goed of je alle vragen en jouw gegevens correct hebt ingevuld! Inschrijven kan tot maandag 3 mei 12.00 uur.