Nieuwe aanwinst in de Tilburgse binnenstad: Dunkin’ Donuts

dunkin' donuts

Een leuk nieuwtje uit de binnenstad op deze doordeweekse dinsdag: Dunkin’ Donuts komt naar het Pieter Vreedeplein! In het pand waar momenteel La Place nog gevestigd is, opent het Amerikaanse donut- en koffierestaurant naar verwachting in het najaar haar deuren. 

Dunkin’ Donuts

Na verschillende locaties in Amsterdam, Utrecht en Hilversum zijn er nu eindelijk concrete plannen voor de gigant om zich te vestigen in Tilburg. Met meer dan 12.000 locaties in 45 landen kan gerust gesteld worden dat Dunkin’ Donuts erg populair is. Ze hebben een groot aanbod in koffie, thee én natuurlijk donuts. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Rocky Road donut, de Strawberry Swirl of (voor de echte Hollanders) de Stroofwafel variant.

Nieuwe aanwinst voor Pieter Vreedeplein

Sinds de zomer van 2017 gaat het erg hard met de ontwikkelingen op het Pieter Vreedeplein. Zo openden Hudson’s Bay, Coffee Fellows, Costes, Decathlon, Tumble ’n Dry, Scotch & Soda en Rojami’s. Mocht je het nog niet hebben meegekregen, vanaf begin maart opent ook VANDEMAKER in de Pieter Vreedestraat.

Restaurant La Place verdwijnt overigens hiermee niet uit de Tilburgse binnenstad. Zo kun je natuurlijk nog altijd in Hudson’s Bay naar de keten.