Nieuwe data Fotografie met Stadswandeling

Vindt u fotografie ook zo leuk? Maar wilt u meer kennis hebben van uw eigen fotocamera? De workshops ‘Fotografie met Stadswandeling’ van Neven Fotografie gaan weer van start. De volgende eendaagse workshops staan gepland, waarvoor u zich individueel kunt inschrijven:  

– Zaterdag 16 april 2011
– Zondag 15 mei 2011
– Zaterdag 18 juni 2011
– Zondag 26 juni 2011

In deze workshop leert u in de praktijk onder begeleiding van professioneel fotograaf Raldo Neven op een prettige manier fotograferen met uw eigen camera (compact of spiegelreflex). De dag begint met een theoriegedeelte, waarin u tips en trucs krijgt die u vervolgens in de praktijk kunt brengen. Dit in combinatie met een stadswandeling door Tilburg onder leiding van een Stadsgids. Naast uitleg over de geschiedenis van het centrum, leert u de bezienswaardigheden te fotograferen. Hierbij komen diverse onderdelen aan bod, zoals compositie, scherpstellen, portret, diafragma, sluitertijd en iso-waarde. De workshop ‘Fotografie met Stadswandeling’ duurt van 10:00 tot 17:00 uur en is inclusief lunch en consumpties.

Kosten workshop: €89,00 per persoon (inclusief lunch en consumpties). Per workshop kunnen zich maximaal 10 personen inschrijven. Wees er snel bij, want vol is vol. U kunt deze workshop natuurlijk ook cadeau geven aan je ouders of een vriend(in). Mocht u zelf een groep willen samenstellen voor bijvoorbeeld een familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie of aanmelden, neem contact op via info@nevenfotografie.nl of ga naar www.nevenfotografie.nl (telefoon 06-24531842).