Nieuwe datums: Fotografie workshops Neven Fotografie

In september en oktober geeft Neven Fotografie weer diverse workshops fotografie. Wil je je fotocamera beter leren kennen en in de praktijk leren fotograferen? Dan is een eendaagse workshop fotografie iets voor u. Onder begeleiding van professioneel fotograaf Raldo Neven leert u op een prettige manier fotograferen met uw eigen camera.

Fotografie met Stadswandeling
De workshop ‘Fotografie met stadswandeling’ is een cursus voor iedereen met zowel een compact- als spiegelreflex camera. In combinatie met een stadswandeling door Tilburg onder leiding van een Stadsgids leert u de bezienswaardigheden te fotograferen. Hierbij komen diverse onderdelen aan bod, zoals compositie, scherpstellen, portret, diafragma, sluitertijd en iso-waarde. De workshop duurt van 10.00 tot 17.00 uur en is inclusief lunch en consumpties (Kosten € 89,- p.p.). De Tilburgse fotograaf leert ieder persoonlijk weer een stap verder denken.

Data:
– Zaterdag 3 september 2011
– Zondag 16 oktober 2011

Wildlife in de Beekse Bergen
In deze eendaagse fotoworkshop in Safaripark de Beekse Bergen leert u op de juiste manier gebruik te maken van uw eigen camera met telelens (minimaal een 150 mm lens of 6x zoom). De workshop duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Dit is de ultieme voorbereiding op uw vakantie! (Kosten p.p. €59,00 exclusief entree Safaripark, lunch en consumpties).
Datum: Zondag 9 oktober 2011

Herfstfotografie in de Oude Warande
In samenwerking met Auberge du Bonheur geeft Neven Fotografie een workshop Herfstfotografie in de Oude Warande. U krijgt vele handige tips om de prachtige herfstkleuren vast te leggen met uw eigen camera (compact of spiegelreflex). Onderwijl geniet u van de gastvrijheid en warme sfeer die Auberge du Bonheur te bieden heeft. Duur workshop: van 10.00 – 17.30 uur. Kosten € 109,- p.p., inclusief lekkernij en consumptie bij aankomst, uitgebreide broodjeslunch, amuse en warme wintercocktail en evaluatie met een drankje
Datum: Zondag 23 oktober 2011

Bedrijfsuitje, familiedag of vriendengroep
Heeft u interesse om een dag of middag te organiseren met een groep, vraag naar de mogelijkheden bij Neven Fotografie. Schrijf je nu via info@nevenfotografie.nl of bel 06-24531841, of kijk voor meer informatie op www.nevenfotografie.nl.