Nieuwe edities van culinaire ‘Stiefeltocht’ door de stad

Bourgondisch genieten tijdens een culinaire wandeltocht door Tilburg? Dat kan tijdens de Tilburgse Stiefeltocht. Een concept dat is bedacht door vier Tilburgse horecaondernemers. Je wandelt langs verschillende restaurants en geniet daar van een drankje en culinair hapje. Allemaal in een actueel thema. Wegens succes van de drie edities die in 2022 plaatsvonden, zijn er drie nieuwe edities gepland. Lees snel verder. 

Hoe het werkt

Heel simpel! Je koopt online een ticket voor €50,-. Met dat ticket kun je tijdens de Stiefeltocht terecht bij vier Tilburgse horecazaken. Namelijk Eethuis Twintig aan de Piushaven, Rosalie aan de Korte Heuvel, Gastrobar RIX aan het Piusplein en de Harmonie in de Stationstraat. Je bepaalt helemaal zelf in welke volgorde je langs de diverse zaken loopt, maar bij iedere horecazaak geniet je van een spectaculair gerechtje en een consumptie. Kortom; een ontspannen, toegankelijke, culinaire en onbezorgde middag die in het teken staat van bourgondisch flaneren. De gerechtjes hebben allemaal de grootte van een voorgerecht.

Aankomende edities

Er staan drie nieuwe edities gepland. We zetten ze voor je op een rijtje:

  • Zondag 16 april 12:00 – 17:00 uur: thema ‘Asperge’
  • Zondag 11 juni 12:00 – 17:00 uur: thema ‘La Trappe’
  • Zondag 27 augustus 12:00 – 17:00 uur: thema ‘Summer’

Meer informatie

Wil je meer weten over het concept of kaarten bestellen? Bekijk dan snel de website voor meer informatie. Op de hoogte blijven van alle aankomende edities? Volg dan deze Facebook-pagina.