Stadsstrand Waterjump opent escaperoom

pop up cinema

Locks & Keys brengt een nieuwe escaperoom naar de Waterjump. Speciaal ontworpen voor het Tilburgse Stadsstrand. Locks & Keys is het brein achter de escaperooms Het geheim van Schrobbelér, De Bank en De uitdaging van de Snip.

Nieuwe escaperoom

Met het escape-spel Expeditie Robinson op het Stadsstrand gaan ze weer een stapje verder: de room is aangepast aan de buitenlucht. Groepen kunnen in een eilandsetting met óf tegen elkaar strijden. Het escape-spel bestaat uit één tot vier schatkisten. Ieder team heeft één schatkist. Ze moeten zowel mentale als fysieke puzzels à la Expeditie Robinson oplossen zodat ze een vlag kunnen hijsen. Deze room heeft een extra dimensie: het is mogelijk om met maximaal vier teams tegen elkaar te strijden.

Locks & Keys

De escaperooms van Locks & Keys  werden eerder al door uitjeswebsite Streekweb uitgeroepen tot de ‘Beste escaperooms van Brabant’. Locks & Keys heeft eerder unieke escaperooms ontworpen in Tilburg.

Het geheim van Schrobbelér is een escaperoom compleet in het thema van Schrobbelér.

In de break-in room De Bank waan je jezelf in een echte thriller terwijl je met je team een bankkraak zet. Hierbij is het zelfs mogelijk om met de jackpot naar buiten te lopen. Deze staat nu op maar liefst €464,50 en dat bedrag wordt steeds hoger!

Bij Poolcentrum 4Friends heeft Lock & Keys ook een escaperoom ontwikkeld genaamd De uitdaging van de Snip. Een escaperoom in een authentieke snookerkamer, zonder cijfersloten.

Reserveren

Groepen en bedrijven kunnen vanaf nu  een plekje reserveren via het reserveringsformulier op de website van Stadsstrand Waterjump. Meedoen aan het escape-spel kost €17,50 per persoon.