Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1536 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuwe HEMA: pizza’s maken, zelfscannen en langer open

Een pizza-oven waar je een zelf samengestelde pizza in kunt schuiven, langere openingstijden waardoor je ook ’s avonds kunt dineren, zelfscanners en een take-away met warme stroopwafels en smoothiebowls. Het nieuwe concept van de Tilburgse HEMA is vandaag gelanceerd en zoals het warenhuis beloofde, zijn er veel vernieuwende dingen op gebied van eten & drinken.

Langere openingstijden en dineren

Op de eerste etage van de HEMA vind je achter de nieuwe glazen wand het restaurant met uitzicht op de Heuvelstraat. Daar worden maaltijden op aanvraag vers bereid. Bij het live-cooking gedeelte kun je allergieën aangeven, voorkeuren voor de ingrediënten en zelfs de topping op je pizza. Ja je leest het goed. Het vernieuwde warenhuis gaat zich ook richten op avondmaaltijden. Hiervoor blijft de HEMA zelfs langer geopend. Zo zijn ze doordeweeks geopend tot 19.00 uur, op donderdag tot 21.00 uur en in het weekend tot 18.00 uur.

Verder zijn er nog wat veranderingen voor de foodlovers. Zo wordt er all-day breakfast in het restaurant geïntroduceerd en verplaatst de versafdeling naar voren, naast het take-away gedeelte. Daar zijn trouwens flink wat nieuwe producten aan toegevoegd, zoals warme stroopwafels en smoothiebowls to go.

Daarnaast kun je bij de vernieuwde HEMA gebruik maken van zelfscanners en is het assortiment overzichtelijker geworden. Eerder spraken we manager Maikel Verbogt over de intersieve verbouwing. Lees meer over het nieuwe concept in het interview.

Nieuwe concept

We hebben er even op moeten wachten, het warenhuis sloot ruim twee maanden de deuren voor een verbouwing. Als eerste HEMA van Nederland lanceerde de Tilburgse vestiging vandaag het nieuwe concept. Samen met vijf andere winkels vierde HEMA donderdag 21 september de (her)opening. Ook Hudson’s Bay, Rojami’s, Sissy-boy, Tumble ’n Dry en Costes openden feestelijk hun nieuwe winkel.

Reageer op dit bericht