logo

Nieuwe hoofdsponsor Internationale Warandeloop Tilburg

De feestelijke vijftigste editie van de Internationale Warandeloop Tilburg is nog maar net achter de rug of er is alweer een feestelijk nieuwtje. Afgelopen week tekenden loket.nl en de Stichting Warandeloop Tilburg een meerjarig sponsorcontract. Loket.nl is de naam van de internetapplicatie voor salaris- en personeelsadministratie van Van Spaendonck Services in Tilburg.

De uitstraling van de Warandeloop Tilburg, uitgegroeid tot één van de grootste crossevenementen in Europa, past bij de missie van loket.nl: jong en dynamisch. De Warandeloop Tilburg zal loket.nl ongetwijfeld meer landelijke naamsbekendheid geven en voor de Stichting Warandeloop Tilburg is het prettig een sponsorcontract voor langere tijd te hebben met een écht Tilburgs bedrijf.

Met de nieuwe hoofdsponsor hoopt de Stichting Warandeloop Tilburg in de toekomst ook andere sponsoren aan te trekken en zo de kwaliteit van het evenement te kunnen waarborgen. Aan de top komen is één, aan de top blijven is twee. Stichting Warandeloop Tilburg gelooft in de toekomst en heeft in loket.nl een partner voor langere tijd gevonden om het succes van de ‘Internationale loket.nl Warandeloop Tilburg’ voort te kunnen zetten.

Van Spaendonck Services is een innovatieve organisatie op het gebied van salaris- en personeelsadministraties.

Sinds de introductie heeft loket.nl een enorme groei doorgemaakt, zowel in de markt van accountantskantoren, als van de individuele werkgevers. Een trend die, naar verwachting, de komende jaren doorzet.