Nieuwe invulling voor EVE-pand in de Spoorzone: foodhall met meerdere keukenunits en plek voor 500 mensen

Foodhall

Geen McDonald’s, maar een grote foodhall met zo’n vijftien foodtrucks en plek voor 500 mensen. Dat is de nieuwe invulling van het voormalige EVE in de Tilburgse Spoorzone weet het Brabants Dagblad te melden. En dat is volledig naar jullie wens.

Want eind augustus leek het er even op dat McDonald’s zich in het monumentale pand in de Spoorzone ging vestigen. Wij vroegen jullie hoe jullie hierin stonden en de overgrote meerderheid koos niet voor een McDonalds, maar soortgelijke horeca in het pand. Ook zagen we in de reacties op social media dat een hoop Tilburgers wel oren hadden naar een foodhall zoals ze die in andere steden (waaronder Rotterdam en Eindhoven) hebben. Jullie gebeden zijn gehoord!

Foodhall volgend jaar open

Brabants Dagblad meldt dat de foodhall in het voorjaar van 2021 de deuren wil openen. Er wordt een groot eetplein gecreëerd met een hoop foodtrucks daaromheen. Foodtruck-ondernemers en starters kunnen straks een keukenunit huren in het pand. Dit kan voor een, drie of vijf jaar. Het enige wat je als ondernemer in zo’n keukenunit hoeft te doen: focussen op je heerlijke gerechten en lekker koken. De foodhall zorgt voor de rest. Denk aan de afwas, bediening en het bestelsysteem.

De eigenaren van de nieuwe foodhall in Tilburg zijn dezelfde als van de Down Town Gourmet Market in Eindhoven. In Eindhoven is het aanbod grandioos. Van een heerlijke seafoodbar tot Vietnamese streetfood en van authentieke Amerikaanse BBQ tot Just Say Cheese (met uiteraard de lekkerste kaasjes).

Het is nog onbekend welke keukens zich gaan vestigen in de foodhall in Tilburg, maar ondernemers met een goed eetconcept en businessplan kunnen zich aandienen. Wij zijn dan ook benieuwd: wat voor soort keukens zouden jullie in de foodhall willen zien? Je kunt meerdere keuzes aanvinken.

[poll id=”72″]

 

Staat jouw favoriete keuken of foodconcept er niet bij? Of heb je nog een ander leuk idee voor een foodtruck? Laat het dan weten in de comments op social media!