Nieuwe kaart én nieuw concept bij Villa Vredelust: “We maken culinair genieten laagdrempelig voor iedereen”

Nieuw concept villa vredelust

Zoals je van Villa Vredelust gewend bent, zitten ze niet stil in de villa aan de Bredaseweg. Zo pakken ze uit met een nieuw concept én een nieuwe kaart. Benieuwd wat ze allemaal voor je in petto hebben? Lees dan snel verder!

Nieuw concept

Per 5 maart kun je bij Villa Vredelust terecht voor een overheerlijk driegangenkeuzemenu! Eerst kon je enkel kiezen voor een verrassingsmenu en a lá carte gerechten, nu kun je er genieten van een heerlijk keuzemenu wat je zelf samen kunt stellen. Wat kun je verwachten van de menukaart? Een divers aanbod met verschillende verassende gerechten. Dit keuzemenu kost €42,50. Een eerlijke prijs voor een culinair avondje uit bij één van de horecahotspots in Tilburg. Ze zijn erg trots op het nieuwe concept. “Met dit nieuwe concept maken we culinair genieten laagdrempelig voor iedereen. Bij ons geniet je, zoals je van ons gewend bent, van de lekkerste gerechten voor een voordelige prijs”, aldus de medewerkers van Villa Vredelust.

Het menu

Het menu van Villa Vredelust wordt dus nog meer divers dan het al was. Zo kun je als voorgerecht genieten van onder andere courgette-knoflooksoep, steak tartaar, tonijn tataki, gyoza en nog veel meer. Voor het hoofdgerecht heb je de keuze uit onder meer hoenderfilet, skrei, lamsstoof, zalm, pasta met truffel en andere overheerlijke gerechten.

Bij Villa Vredelust zorgen ze van begin tot eind van de avond voor een topervaring. Daarom kan een heerlijke kaart met nagerechten niet ontbreken. Zo hebben ze hangop, witte-chocolademousse, tiramisu, bavarois, sorbetijs en een selectie van fromagerie Guillaume kaas. Uiteraard kun je ook genieten van een bakje koffie. Vanaf €10,00 geniet je bijvoorbeeld van een ‘Koffie Compleet’, hierbij krijg je een warme drank, likeur, een macaron, bonbon en plaatgebak. Ben je benieuwd naar de menukaart? Neem dan alvast een kijkje op de website van Villa Vredelust.

Wijnadviezen

Eén van de dingen die opvalt is zijn de wijnadviezen. Om jouw culinaire ervaring te optimaliseren, hebben ze bij Villa Vredelust bij ieder gerecht een wijnadvies toegevoegd. Natuurlijk staan de goedlachse medewerkers je graag te woord om toelichting te geven bij de wijnen.

Actie

Het nieuwe concept moet natuurlijk worden gevierd! Daarom kan iedere tweede persoon genieten van het driegangenkeuzemenu voor slechts €21,25! Kom gezellig langs en deel de culinaire ervaring met je vrienden en/of familie. De actie is geldig tot en met zondag 21 april.

Reserveren

Loopt het water je al in de mond tijdens het lezen en wil je kennismaken met de de nieuwe menukaart? Dat begrijpen we! Bezoek snel de website van Villa Vredelust om te reserveren! Wil je helemaal niks missen van Villa Vredelust? Volg ze dan ook op Facebook en Instagram.