Nieuwe keukens bij Gourmet Market: Tilburgse foodhall breidt uit naar zestien foodstands

Goed nieuws voor foodies: Gourmet Market Central Station ziet deze en volgende maand twee nieuwe keukens verschijnen in de Tilburgse foodhal. Daarmee komt de teller op zestien keukens, het hoogste aantal keukens sinds de opening van de hal in 2021. Deze week begint het met de opening van Amerikaanse streetfood-keuken Ruben’s Diner. Volgende maand volgt nummertje zestien, visspecialist C-FOOD. Lees snel verder.

Sinds de opening van de foodhall naast het treinstation, biedt de hal onderdak aan vijftien verschillende eetzaakjes. Iedere keuken is een bedrijfje op zich, met eigen personeel en een eigen menukaart. Bezoekers kunnen via één digitale menukaart bij alle standjes eten bestellen, waarna al het eten aan tafel wordt gebracht. Dankzij de verschillende keukens in het pand hebben bezoekers keuze uit honderden verschillende gerechtjes om te eten.

De hal huisvest zo keukens van over de hele wereld, met bijvoorbeeld Mexicaanse, Italiaanse, Vietnamese, Koreaanse, Griekse, Caraïbische en Spaanse zaakjes. Daarnaast zijn sommige keukens gespecialiseerd in bepaalde gerechten zoals burgers, sushi of boba tea.

Ruben’s Diner

Naast de grote bar in het pand opent deze week de nieuwe Noord-Amerikaanse keuken Ruben’s Diner. Op de kaart staan bekende klassiekers uit de Verenigde Staten. Denk aan Chicken Wings, Sloppy Joes, Loaded Hotdogs, Mac & Cheese en Chicken Sandwiches.

C-FOOD

Naast de succesvolle sushi-keuken van Miss Temaki komt de nieuwe visbar van Gourmet Market. Het is de tweede vestiging van de visspecialist die ook al een vestiging heeft in de Eindhovense foodhall Down Town Gourmet Market. Bij C-Food halen liefhebbers verse en duurzame vis zoals fish ‘n chips en kibbeling. Maar wie wil, kan ook oesters en andere zeespecialiteiten komen proeven.

Bereikbaarheid

Let op: tussen 28 april en 12 mei is Gourmet Market Central Station gewoon geopend. Maar door werkzaamheden op en rond het treinstation van Tilburg is de hal alleen bereikbaar via het Burgemeester Stekelenburgplein. Bezoekers wordt aangeraden om de borden op het plein te volgen.

Openingstijden Gourmet Market

Gourmet Market Central Station is geopend van dinsdag tot en met zondag op de volgende tijden:

  • maandag Gesloten
  • dinsdag 12:00–23:00
  • woensdag 12:00–23:00
  • donderdag 12:00–23:00
  • vrijdag 12:00–00:00
  • zaterdag 12:00–00:00
  • zondag 12:00–23:00

Meer informatie

Wil je meer weten over Gourmet Market Central Station? Over het aanbod aan keukens bijvoorbeeld? Check dan snel de website. Volg ze ook op Facebook en Instagram om helemaal op de hoogte te blijven.