Nieuwe kwèèkers als gifjes beschikbaar op Instagram, Facebook en Whatsapp

kwèèker gifjes

Lekker Tilburgs, kort samengevat en toepasbaar op heul veul situaties. Soms heb je alleen een kwèèker nodig om een situatie te omschrijven of om ergens op te reageren. En daarom hebben we weer een aantal nieuwe kwèèkers toegevoegd aan de gifjes-beeldbank op Whatsapp, Facebook en Instagram.

En dat moesten natuurlijk een aantal kwèèkers van dit jaar zijn. Tussen de zestien nieuwe exemplaren zitten namelijk een aantal toppers die perfect zijn als gifje. Tenminste, dat vinden wij dan. Vorig jaar hebben we al een aantal kwèèkers toegevoegd en die hebben bij elkaar zo’n 6 miljoen (!!) weergaven. Het meest populaire gifje is de kwèèker die je als sticker op Instagram kunt gebruiken met de tekst ET IS AATIJ WÈ MEEJ JOU!. Maar ook MÈN NIE BÈLLE!, TILBURG, SCHÔÔNSTE STAD VAN ‘T LAAND en KUIKENSTAD, ALAAF YOU! zijn enorm populair.

Deze gifjes vind je op Facebook en Whatsapp

Onderstaande gifjes kun je nu dus vinden op Whatsapp en Facebook. Zoek binnen de gifjes-beeldbank op ‘kweeker’ of ‘kwèèker’ en je komt ze tegen. Maar ook onder de trefwoorden ’tilburg’, ‘013’ en ‘kruikenstad’ kun je ze vinden. Op Facebook kun je ze gebruiken als reactie op een bericht, op Whatsapp kun je ze gebruiken in gesprekken. De gifjes zijn beschikbaar in zowel Giphy als Tenor. Deze hebben we nieuw toegevoegd:Deze gifjes kun je op Instagram gebruiken

In je Instastory’s kun je dus ook de kwèèkergifjes gebruiken. Je voegt een gifje als sticker toe en kunt ze vinden onder de termen ‘kweeker’, ‘kwèèker’, ’tilburg’, ‘kruikenstad’ en ‘013’. Er stonden er al een aantal in, maar deze hebben we dit jaar toegevoegd:

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties en gekste foto’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg