Nieuwe locatie voor Etos in Wagnerplein

Etos

De Etos in het Tilburgse winkelcentrum Wagnerplein verhuist naar een andere plek. De nieuwe winkel bevindt zich vlakbij de entree, op de plek waar voorheen de Albert Heijn zat.

Woensdag 2 november om 11 uur gaat Etos open, gelijktijdig met de vernieuwde Albert Heijn en Gall & Gall. “Het wordt een groot feest en dat willen we alle drie graag samen met klanten vieren”, zegt winkelmanager Jolanda Soet.

Eerste 500 klanten

De drogist trakteert de eerste 500 klanten op een gezondheids- of verzorgingsproduct van het eigen merk. Er zijn scherpe aanbiedingen. Ook op zaterdag 5 november is het extra gezellig bij Etos-Wagnerplein. Dan is er een visagist aanwezig. Wie van haar advies over huidverzorging en make-up wil krijgen, is van harte welkom. Klanten kunnen zich dan ook gratis laten opmaken.

Winkelcentrum Wagnerplein

Al meer dan 20 jaar zit Etos in het winkelcentrum Wagnerplein. “We hebben het naar onze zin. De buurt is prettig en veel klanten komen al jaren bij ons”, zegt Jolanda Soet. De nieuwe winkel ligt op een steenworp afstand van de oude en is een stuk groter. De inrichting is volgens de allernieuwste Etos look & feel. Vooral de beauty- en geurenafdeling zal bij klanten meteen opvallen. De verschillende merken staan overzichtelijk uitgestald en er hangen tips over nieuwe stijlen. “Ook krijgen we in de winkel producten die we eerst niet hadden. Baby-accessoires bijvoorbeeld en artikelen die handig zijn voor op reis. Na de opening gaan we onze nieuwe winkel klaarmaken voor de feestdagen. We hebben leuke en bijzondere cadeaus, die we natuurlijk mooi inpakken.”