Nieuwe motto carnaval in Kruikenstad 2021/2022 bekendgemaakt: Ik zie oe wir war?!

motto carnaval kruikenstad

Helaas geen openbaar carnaval in Kruikenstad dit jaar. De reden is alom bekend. Toch werd op de dinsdag van carnaval traditiegetrouw het nieuwe carnavalsmotto bekendgemaakt. Dit keer niet op de Heuvel tijdens ‘Et Sebiet’, maar digitaal met een video op de online kanalen van Carnavalsstichting Tilburg. Hiermee zet de stichting een punt achter dit uitzonderlijke carnavalsjaar en kijkt het uit naar een nieuw carnavalsseizoen dat start op 11 november 2021.

Ik zie oe wir war?!

Ook dit jaar werden er honderden inzendingen naar de Carnavalsstichting gestuurd voor het nieuwe motto. Uit de inzendingen met het motto ‘Ik zie oe wir war?!’ gekozen. Het motto werd ingestruud door Remco Smulders. “Wat hebben we carnaval het afgelopen jaar gemist. De wereld stond op zijn kop. Het was een wirwar. Maar volgend carnavalsjaar ben ik er weer bij,” legt Remco uit.

Carnavalsgevoel

Carnavalsstichting Tilburg kan niet wachten om het nieuwe carnavalsjaar te starten. “Carnaval zit diep in de zielen van vele Kruiken en Kruikinnen. We kijken dan ook uit naar het moment waarop we carnaval weer kunnen vieren zoals we gewend zijn,” zegt Patrick Dewez, voorzitter van Carnavalsstichting Tilburg.

Toch is het carnavalsgevoel nooit weggeweest. “Het groen-oranje vlammetje is blijven branden in Kruikenstad. Zowel online als in de huiskamers heeft men er het beste van gemaakt.”