Nieuwe namen Brabant Open Air 2014

Brabant Open Air 2014

Brabant Open Air voegt drie nieuwe namen toe aan de line-up van het muziekfestival. JURK!, Jett Rebel en Niels Geusebroek zullen 13 en 14 september optreden op het Van Gend & Loosterrein in Tilburg.

Zaterdag
Zaterdag 13 september verwelkomt Brabant Open Air Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven. Samen vormen zij het eigenzinnig muzikale JURK!. De twee waren eerder volop in Tilburg voor de opnames van televisieserie Smeris.

Ook Jett Rebel is toegevoegd aan het rijtje. Bekend van übercatchy pophits als ‘Tonight’, ‘Louise’ en ‘Do You Love Me At All’ is dit 3FM Serious Talent een mooie toevoeging. Giel Beelen bombardeerde de muzikant tot ‘Jett de festivalslet’. Niet gek, als je bedenkt dat hij deze zomer op zo’n beetje ieder groot festival te vinden is. Via Pinkpop en Concert at SEA komt hij naar Brabant Open Air.

Eerder werd bekend gemaakt dat indie-popband Handsome Poets en zangeres Isabelle Amé op zaterdag het podium bestormen.

Zondag
Niels Geusenbroek is de nieuwe naam voor de zondag. Bekend van de band Silkstone, het programma The Voice Of Holland, hardstyle-hit ‘Year Of Summer’ en van zijn eigen album ‘Lines’: dit is duidelijk een veelzijdige singer- songwriter.

Op zondag treden ook The Kik (voormalig huisband De Wereld Draait Door) en het succesvolle ‘De Maten Van Brabant’ op.

Tickets
Brabant Open Air 2014 is een gezellig en toegankelijk feest in Bourgondische sferen. Tickets zijn sinds woensdag 18 juni in de voorverkoop via brabantopenair.nl en kosten 20 euro per dag. Kinderen tot 12 jaar krijgen gratis toegang.

Brabant Open Air kondigt later meer acts aan, dus houd de website, Facebook en Twitter in de gaten.