Nieuwe pop-up winkel VVV geopend

VVV

Niet in Natuurmuseum Brabant of Hotel Mercure, maar op een nieuwe locatie in de binnenstad. De nieuwe winkel met kantoor van VVV Tilburg vind je vanaf vandaag aan Stadhuisplein 326a, het pand naast de FEBO. Hoewel de zaak nog aangekleed en gedecoreerd moet worden, is de winkel sinds vandaag te bezoeken. 

Op de ruiten van de winkel moeten nog stickers komen en het naambordje ontbreekt nog. Toch wilden ze vandaag al open om bezoekers in vakantietijd te kunnen helpen. De winkel ziet er nu nog een beetje kaal en wit uit, maar daar komt hopelijk snel verandering in volgens Kirsten, coördinator van VVV.

Eerder deze maand was VVV Tilburg dan ook op zoek naar creatievelingen die de muren van het pand konden opvrolijken. Bijvoorbeeld met een mooie schildering of graffiti. Kirsten: “Inmiddels hebben we veel aanmeldingen gehad en willen we kijken of hier iets tussen zit wat bij ons en onze visie past.” Hoe dan ook: de muren zullen niet lang meer wit blijven.

VVV pop-up in de binnenstad

Door de maatregelen rondom het coronavirus vertrok VVV van hun vaste stek in het museum. Na een tijdelijk verblijf in Hotel Mercure zijn ze vanaf nu dus weer open met een pop-up locatie in de binnenstad. Daar blijven ze tot 31 januari 2021, daarna wordt gekeken (afhankelijk van de maatregelen) wat de beste situatie is voor de winkel.

VVV Tilburg is van maandag tot en met zaterdag geopend. Dit zijn de openingstijden:

  • Maandag: 13:00 – 17:00 uur
  • Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur