Nieuwe samenwerking belooft veel goeds, WOO HAH! & Rolling Loud Festival slaan handen in een

WOO HAH!

Voor haar 2022 editie slaat het toonaangevende WOO HAH! Festival de handen ineen met Amerikaanse festivalorganisator Rolling Loud. Samen brengen zij ‘WOO HAH! x Rolling Loud festival’ dat op 1/2/3 juli 2022 plaats zal vinden op evenemententerrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek. De organisatie deelt binnenkort meer informatie over de eerste acts en de beschikbare tickets.

Samenwerking

Festival directeur Ruud Lemmen: “In de afgelopen 8 jaar is WOO HAH! gegroeid van een klein festival tot een van de grootste spelers in haar soort op de Europese markt. We zijn supertrots op wat we met WOO HAH! hebben opgebouwd en zijn altijd op zoek naar hoe we het geheel naar een nieuw level kunnen pushen. Voor de 2022 editie starten we een samenwerking met Rolling Loud. Dit merk is op haar beurt toonaangevend in de Amerikaanse markt met festivals in Miami, New York en Los Angeles. Gezamenlijk zorgen we deze zomer voor een onvergetelijke festivalzomer voor hiphopliefhebbers in heel Europa,” aldus Ruud.

WOO HAH!

WOO HAH! Festival werd in 2014 opgericht door 013 en Mojo, in de Spoorzone van Tilburg, vanuit de wens om meer grote hiphop acts naar Brabant te halen. Door de jaren heen groeit het festival in rap tempo naar een toonaangevende speler binnen de Europese festivalmarkt. In 2018 verhuist het festival naar een nieuwe locatie bij evenemententerrein Beekse Bergen. Op deze nieuwe locatie worden bezoekers drie dagen lang getrakteerd op de beste hiphop acts uit binnen en buitenland en kunnen bezoekers overnachten in luxe accommodaties en een camping in een natuurrijke omgeving. De afgelopen jaren wist het festival grote internationale acts als J. Cole, A$AP Rocky, Stormzy en Tyler The Creator te strikken voor optredens.

Extra info

Binnenkort maakt de organisatie meer bekend over de line up van WOO HAH! x Rolling Loud via de nieuwe website.