Nieuwe sanitairzaak in Tilburgse binnenstad: Sani VT opent in voormalige CVT Doe Het Zelf

Sani VT

Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe badkamer of op zoek zijn naar losse onderdelen voor hun sanitair, hebben er een nieuw adres in Tilburg bij. In de voormalige CVT Doe Het Zelf aan het Lieve Vrouweplein opent namelijk Sani VT. Aan het roer van de zaak staat de pas 24-jarige Tilburgse ondernemer Volkan Tekes.

In februari kreeg Volkan de sleutel en na vier maanden verbouwen is het vrijdag 18 juni eindelijk zover: zijn sanitairzaak opent op een mooie locatie in de binnenstad. “Ik heb altijd ondernemer willen worden. Dat zit in het bloed van onze familie. Mijn vader en neven zijn allemaal ondernemers.”

Volkan heeft een achtergrond in de media en marketingwereld. Maar waarom dan een sanitairzaak openen? “Mijn vader heeft 35 jaar ervaring in de sanitairbranche en is badkamerspecialist. Op papier is hij niet bij Sani VT betrokken, maar hij is wel mijn mentor.”

Van volledige badkamers tot accessoires

Bij Sani VT kun je terecht voor alles op het gebied sanitair. “We verzorgen complete badkamers. Mensen kunnen bij ons terecht met al hun wensen en dan zorgen wij voor een mooie 3D-animatie en passende offerte.”

Maar ook als je op zoek bent naar losse meubels voor in de badkamer, betegeling of toiletten kun je bij ze terecht. “Iedereen is welkom. We richten ons op het midden-hoog segment en onze showroom heeft dan ook een luxe uitstraling. Maar we hebben voor iedere portemonnee een mooi aanbod.”

Sani VT
Trotse eigenaar Volkan voor zijn nieuwe zaak Sani VT.

Sanitair van Tilburg

Hoewel de meeste sanitair-zaken op meubelboulevards zijn gevestigd, is Volkan blij met zijn plek in de Tilburgse binnenstad. “CVT Doe Het Zelf heeft hier tachtig jaar gezeten. Mensen zijn gewend dat hier een zaak zit waar je terecht kunt om te klussen in huis. Ik heb ook gekeken naar locaties in Eindhoven, Veldhoven en Breda en dan met name op meubelboulevards. Maar toen we hier gingen kijken, waren we meteen verkocht. De zaak is super ruim en biedt veel mogelijkheden.”

De naam Sani VT kun je op meerdere manieren interpreteren. “Sani slaat natuurlijk op sanitair. VT zijn mijn initialen (Volkan Tekes red.) maar kan ook slaan op ‘Van Tilburg’. Oftewel: Sanitair Van Tilburg. Dit moet echt de plek worden waar je heen komt als je op zoek bent naar een badkamer of andere producten voor je sanitair.”

Volkan onderscheidt zich met zijn zaak op meerdere manieren van de concurrentie. “Allereerst zitten veel sanitairzaken vast aan bepaalde programma’s of bedrijven bij wie ze mogen inkopen. Ik ben flexibel en kan precies samenstellen wat de klant wil. Ook importeren we graniet uit Turkije waardoor we dit voor een voordelige prijs kunnen aanbieden ten opzichte van andere zaken.”

Meer informatie

Sani VT is vanaf vrijdag 18 juni zes dagen per week geopend. Ook mogen wij van Sani VT een onderkast en wastafelblad weggeven. Wellicht krijgt jouw badkamer dus binnenkort een impuls. Wil je kans maken? Vul dan de prijsvraag op onze website in.

Ook zijn ze nog op zoek naar een verkoopmedewerker. Iets voor jou? Check snel deze vacature.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Sani VT? Volg ze dan op Facebook en Instagram. Wil je de zaak een keertje bezoeken. Check dan hieronder de openingstijden:

  • Maandag: 13:00 – 18:00 uur
  • Dinsdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Woensdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Donderdag: 10:00 – 21:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Zondag: gesloten