Nieuwe single van C.V. Veul Gère heet Solo!

Op vrijdag 12 januari presenteert C.V. Veul Gère hun nieuwe carnavalssingle Solo! in Café Brandpunt op het Piusplein in Tilburg. Het nummer is de opvolger van carnavalskrakers als De Grozzie van Mèn Buurvrouw, Wa Trèkte Aon?!(Meej Carnaval!) en Liever schuin erin dan recht d’r neffe. Ook de bijbehorende clip beleeft deze avond haar première.

Carnavalsvereniging Veul Gère brengt ieder jaar een carnavalsplaat uit en deed dat eerder in samenwerking met Peter Smulders, Clown Bassie en Ferry van de Zaande. De afgelopen jaren deed Veul Gère dat al zonder hulp van andere artiesten. Het is de vraag of het nieuwe nummer Solo! betekent dat de heren in navolging van John Lennon, Robbie Williams en Beyoncé ook voor een succesvolle solocarrière zullen gaan. In de wandelgangen gaat het verhaal dat niet alle leden dezelfde creatieve richting op willen. Ook zijn er geluiden dat er een aantal meer tijd aan hun gezin willen gaan besteden.

Singlepresentatie

De vrienden van Veul Gère begonnen 12 jaar geleden met hun carnavalsvereniging en hebben in die jaren evenzoveel carnavalsliederen uitgebracht. De Tilburgse carnavalszangers zullen tijdens de lancering van de nieuwe single uiteraard zelf ook de nodige carnavalskrakers ten gehore brengen, maar ze zijn zeker niet de enige act op deze feestelijke avond. Naast C.V. Veul Gère treden ook nog verschillende andere carnavalsacts op. De entree is gratis.

  • CD Presentatie C.V. Veul Gère
  • Vrijdag 12 januari 20.00 uur
  • Cafe Brandpunt