Nieuws

nieuwe vacatures
Let op! Dit artikel is al 46 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuwe start van de week, nieuwe vacatures: deze Tilburgse werkgevers zoeken versterking

Zoals jullie van ons gewend zijn is maandag nog altijd vacature-dag! We nemen wekelijks de tijd om de leukste vacatures van het moment uit te lichten, want onze vacaturebank blijft groeien. Dus ben jij je aan het oriënteren op een nieuwe baan? Lees dan even verder, want wie weet staat er wel wat voor jou tussen.

Werken bij Lion Stone

Lion Stone is een prachtig Tilburgs bedrijf dat is gespecialiseerd in schitterende keukenbladen en zij zijn een van de grootste producenten in Nederland. In hun fabrieken in Tilburg produceren zij wekelijks honderden keukenbladen van composiet, marmer en graniet. Het gaat dit bedrijf voor de wind en dus zijn ze op zoek naar personeel. Lijkt het jou gaaf om voor dit bedrijf aan de slag te gaan en te profiteren van goede arbeidsvoorwaarden? Check hieronder de openstaande vacatures:

Werken bij de Termeer Groep

De Termeer Groep is het overkoepelende bedrijf waaronder de merken Sacha, Manfield en Sissy-Boy vallen. Samen zijn deze merken goed voor maar liefst 150 winkels door heel het land. Het distributiecentrum (en kantoor) bevindt zich in Tilburg. En daar zoeken ze wat extra handjes. Ben jij betrokken, ondernemend, betrouwbaar, duidelijk en informeel? Dan zijn ze op zoek naar jou in de volgende functies:

Werken bij De Mandemakers Groep

De Mandemakers Groep (DMG) is een familiebedrijf dat uitgegroeid is tot grootste woonretailer van Nederland. Om hun klanten gelukkig te kunnen maken met de mooiste keukens, meubelen en prachtig sanitair, hebben zij een flink team nodig! Werken bij DMG brengt heel wat voordelen met zich mee, benieuwd welke precies? Hier lees je meer over werken binnen de logistieke afdelingen van DMG, hier lees je meer over werken op de klantenservice.

Momenteel staan er niet alleen vacatures open binnen logistiek en klantenservice, maar ook functies als retail marketeer, pega system architect, keukenmonteur en webmaster. Alle vacatures van DMG check je hier.

Andere toffe vacatures

Meer vacatures

Zat hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. Meer dan 150 andere vacatures van Tilburgse werkgevers vind je hier! En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: