Nieuwe tegels in Walk of Fame

Dertig tegels voor bekende en onbekende Tilburgers
Dertig bekende en onbekende Tilburgers krijgen een tegel in de Walk of Fame Tilburg 2009. Een groot aantal hiervan heeft zijn tegel al onder brede belangstelling mogen onthullen. Op 5 november, 3 december en 17 december zullen de laatste genomineerden, waaronder Kluun hun tegel openbaar maken.

De ceremonie start een uur eerder, om 15.00 uur om precies te zijn.  Verder blijft alles bij het oude: er is muziek, jazz oude stijl deze keer, er zijn genomineerden, zes in totaal. En Frank van Pamelen zorgt uiteraard weer voor een geanimeerde presentatie tijdens deze Walk of Fame Tilburg 2009 onthullingen. 

                                    
Vrijwilliger van de Eeuw
Geëmancipeerd, onvermoeibaar wanneer het inspanningen voor haar naasten betreft, lid van talloze commissies en Raden en bovendien moeder van negen kinderen, Riek Flipse is met recht Vrijwilliger van de Eeuw. Deze week wordt haar harde werk en inzet beloond met een Walk of Fame tegel.

Levende legende

Daarnaast ontvangt levende Willem II legende John Feskens een tegel, de man die de meeste wedstrijden speelde voor de club.

Wereldkampioen
Menno van Gorp wordt geëerd om het indrukwekkende feit dat hij zowel Nederlands- als wereldkampioen breakdance is.

Jongerenwerk
Maar liefst 28 jaar jongerenwerk in Tilburg heeft ervoor gezorgd dat John Maes ook een welverdiende Walk of Fame tegel mag onthullen.

Genereuze werkgever
Paul en Marina Boeren hebben een alleenstaande werkneemster die aan borstkanker leed, geholpen door belangeloos haar complete flat op te knappen en bovendien volledig in te richten.

Hardwerkend en inspirerend 
Erwin van Erve tot slot, wijkagent in de binnenstad, is een motivator in hart en nieren en haalt met zijn enthousiasme het goede naar boven in elk mens.

Bron foto: www.ger.nl  Foto: Myrthe Claassen