Nieuwe uitgaanshotspot opent haar deuren aan de Korte Heuvel: Café Bar De Kruik!

De Korte Heuvel heeft er vanaf juni een nieuwe horeca-hotspot bij: Café Bar De Kruik. De zaak opent in het pand waar voorheen Café Philip zat. Zij maakten eind februari bekend dat ze hun deuren zouden sluiten. In mum van tijd was er echter een nieuwe eigenaar die toekomst zag in het pand op de hoek van de Korte Heuvel en de Heuvelring.

Momenteel wordt het pand grondig verbouwd om begin juni de deuren te openen. Het wordt een nieuw, warm, sfeervol & huiselijk café. Het pand bestaat nog steeds uit vier verdiepingen en doordat je straks kunt genieten van drie verschillende stijlen, is er vermaak voor iedereen.

In eerste instantie gaat enkel de begane grond en de kelder open. Daarna leggen ze de focus op het concept van de eerste verdieping.

Nieuwe eigenaar

De nieuwe ondernemer achter Café Bar De Kruik is Max van der Putten. Hij heeft al meerdere horecazaken in Brabant, waaronder Restaurant Carrousel en het Crown Inn Hotel in Eindhoven. Daarnaast is hij eigenaar van een horecazaak in Maasbracht en zes locaties van Domino’s Pizza. Daar komt dus binnenkort een nieuwe horecazaak in Tilburg bij.

Vacatures

Om de opening soepel te laten verlopen, is Café Bar De Kruik nog op zoek naar collega’s. Zo zoeken ze bedrijfsleid(st)ers, floormanagers, barpersoneel en runners. Interesse? Neem dan contact op via info@2squad.nl.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Café Bar De Kruik? Volg ze dan op Instagram en Facebook. Hier houden ze je helemaal op de hoogte van de verbouwing en de naderende opening.