Nieuwe vestiging Antoon de Jong geopend aan de Boomstraat

4 halen 3 betalen

Antoon de Jong heeft na 130 jaar het pand in de Nieuwlandstraat verlaten. Met pijn in hart heeft de teken-, schilder-, en hobbyspecialist het Dwaalgebied verlaten voor de Boomstraat aan de rand van het centrum.

”Ons huidige pand is echt te klein geworden. Om de enige speciaalzaak op dit gebied in de regio Tilburg te blijven, willen wij geen concessies doen als het gaat om assortiment en dienstverlening. In onze winkel in de Nieuwlandstraat is elk hoekje en nisje gevuld en daarmee barst het pand bijna uit zijn voegen.”

Het doet de ondernemers oprecht pijn in het hart om de Nieuwlandstraat te verlaten. ”We zijn trots op het Dwaalgebied en met name de Nieuwlandstraat.”

Nieuwe winkel

De nieuwe winkel is gevestigd aan de Boomstraat 117. Het nieuwe pand is een stuk groter en heeft ook een groot magazijn. Ook is er meer parkeergelegenheid en is het toegankelijker geworden voor rolstoelgebruikers. Het pand is eenvoudiger bereikbaar voor de klant en ze hopen dat de klanten zich er net zo prettig zullen voelen als in de Nieuwlandstraat. Op het gebied van producten en diensten zijn er geen grote veranderingen en blijft Antoon de Jong nog steeds de teken-, schilder en hobbyspecialist van Tilburg.