Nieuws

leukste vacatures
Let op! Dit artikel is al 83 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuwe week, nieuwe kansen: 20x leuke vacatures in de regio Tilburg

Nieuwe week, nieuwe kansen! En dus zetten we weer een aantal leuke bedrijven in de regio Tilburg op een rijtje met openstaande vacatures. Wellicht staat jouw droombaan er wel tussen. Lees snel verder. 

Uitgelichte vacatures

#1: Werken bij Kristels Fashion

Kristels Fashion is een bedrijf dat is gespecialiseerd in alle vormen van bedrijfskleding. Een familiebedrijf, dat al ruim 25 jaar gevestigd is in Tilburg en bekendstaat om de jarenlange ervaring in de confectie-industrie, een hoge servicegraad en een zeer uitgebreid assortiment. Ze zijn momenteel op zoek naar verschillende collega’s. Bij Kristels Fashion krijg je een marktconform salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een veelzijdige functie binnen een informeel en gedreven team. Check hieronder de vacatures:

#2: Werken bij Tida Parket

Ben jij een vakman die alles weet van het leggen van parket, of wil je dit graag worden? Heeft hout geen geheimen meer voor jou en heb je twee rechterhanden? Dan is deze vacature van parketteur bij Tida Parket wellicht wat voor jou! Als parketteur leg je samen met je collega traditionele houten vloeren en multiplank vloeren, pvc en laminaat. Daarnaast renoveer je bestaande houten vloeren. Ook werk je houten vloeren af met lak of olie en plaats je diverse randafwerkingen. Iets voor jou? Check de volledige vacature en solliciteer direct.

#3: Werken bij GroenRijk

Met dit weer zeer toepasselijk! GroenRijk Tilburg is namelijk op zoek naar een afdelingshoofd barbecues en tuinmeubelen voor 32 uur per week. Je neemt de dagelijkse leiding op je, je stuurt het team op de winkelvloer aan, zorgt voor een goede workflow en een uitstekend gepresenteerde barbecueshop. Ook zijn ze voor dezelfde afdeling op zoek naar een verkoopmedewerk(st)er voor 28 tot 32 uur. Iets voor jou? Check de volledige vacatures en solliciteer direct.

Meer leuke vacatures

Benieuwd naar meer leuke vacatures in de regio Tilburg? We zetten er een aantal op een rij.

Vacaturenieuwsbrief

Denk jij: ‘hé, da’s niks voor mij’, check dan nog even de vacaturebank. En als je op de hoogte gehouden wil worden, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: