Nieuwe week, nieuwe kansen: check hier de leukste vacatures in Tilburg deze week

Leukste vacatures

Nieuwe week, nieuwe kansen! Ook deze week zetten we de leukste vacatures uit onze online vacaturebank voor je op een rijtje. Op zoek naar een toffe baan in de regio Tilburg? Lees snel verder en misschien heb jij binnenkort een nieuwe job. 

Direct naar onze online vacaturebank? Klik dan op deze link. 

Uitgelichte vacatures

Fotografen gezocht

Wij – Tilburg.com – zijn op zoek naar fotografen. Lijkt het jou leuk om namens ons aanwezig te zijn op de leukste Tilburgse evenementen? Of voor onze klanten prachtige fotoreportages te maken? Van portretten tot bedrijfsreportages tot foodfotografie en een combinatie daarvan: het is mogelijk als je voor ons fotografeert.

Voor Anker op Landgoed Wellenseind zoekt horecatoppers

Prettige werktijden, een prachtige omgeving en gezellige collega’s? Dat kan bij Voor Anker op Landgoed Wellenseind in Lage Mierde. Ze zijn op zoek naar gemotiveerde mensen. Zo zoeken ze in de keuken naar afwassers, een kok en sous-chef. Daarnaast zijn ze op zoek naar versterking in de bediening. Bij alle functies zijn er zowel fulltime als parttime mogelijkheden. Als je bij Voor Anker op Landgoed Wellenseind werkt, werk je voornamelijk doordeweeks en ben je in het weekend minimaal één dag vrij. Ook als je geen ervaring in de horeca hebt, hebben ze voldoende mogelijkheden. Wil jij het horecavak leren? Ze hebben ook ruimte voor herintreders en vakantiewerkers. En als jij wordt aangenomen, krijg je meteen een cadeaubon ter waarde van €100,-. Een warm welkom dus.

Werken bij Heskon

Het Tilburgse bedrijf Heskon groeit ontzettend hard. Ze reviseren accu’s van met name elektrische fietsen en doen dat voor klanten uit heel Europa. Momenteel zijn ze op zoek naar klantenadviseurs. Wat je gaat doen? Klantcontact via e-mail, telefoon en andere kanalen, het adviseren van klanten, maken van prijsvoorstellen en veel meer. Je ontvangt een salaris tussen de €2000,- en €2600,-, bouwt pensioen op, krijgt vakantiegeld en je werktijden zijn van 08:30 – 17:00 uur. Ben jij enthousiast en energiek en minimaal 24 uur per week beschikbaar? Solliciteer dan snel op de functie.

Werken bij Stichd

Stichd is een bedrijf met een vestiging in Tilburg en onderdeel van de PUMA Groep. De grootste opslag- en distributiefaciliteit is namelijk in Tilburg gevestigd. Het bedrijf werkt voor merken als PUMA, Tommy Hilfiger, Levi’s, Calvin Klein, Red Bull Racing en Manchester City. Momenteel zijn ze op zoek naar verschillende medewerk(st)ers om het team in Tilburg te versterken. We zetten de openstaande vacatures bij Stichd voor je op een rijtje:

Meer gave vacatures

We hebben nog veel meer leuke vacatures in onze vacaturebank staan. We zetten er een aantal op een rijtje.

Nog meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat vol met vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Naam